Restaurace


  • TRADICE SE VRACEJÍ. JIHOTYROLSKÉ TÖRGGELEN JSOU OPĚT TADY TRADICE SE VRACEJÍ. JIHOTYROLSKÉ TÖRGGELEN JSOU OPĚT TADY
    Hotel Restaurace Lidé

    TRADICE SE VRACEJÍ. JIHOTYROLSKÉ TÖRGGELEN JSOU OPĚT TADY

    Slavnosti Törggelen se již tradičně prolínají obdobím sklizně, a tedy i časem spojeným s poznáváním a hodnocením letošní úrody. Je to významná událost pro místní farmáře a vinaře a také úžasná, každoročně se opakující příležitost pro návštěvníky Jižního Tyrolska. Ti mohou zažít místní tradice, poznat nové víno a kulinářské speciality. Období Törggelen trvá od října do listopadu a jejich zahájení se blíží!

    21. 09.2022

  • LA VERANDA SLAVÍ 20 LET A PŘEDSTAVUJE SVOJI VINTAGE TVÁŘ LA VERANDA SLAVÍ 20 LET A PŘEDSTAVUJE SVOJI VINTAGE TVÁŘ
    Česko Restaurace Praha

    LA VERANDA SLAVÍ 20 LET A PŘEDSTAVUJE SVOJI VINTAGE TVÁŘ

    Restaurace, v historickém centru Prahy, La Veranda slaví krásných 20 let. Gastronomický věk hodný oslav si žádá zamyšlení a pokoru. La Veranda pohostila již tisíce tuzemských i zahraničních hostů. Všichni mají jedno společné, a to příjemné vzpomínky, které zde prožili a očekávání těch nadcházejících. Pocity mísící historii a budoucnost mají jeden směr a to vintage. La Veranda dospěla, již si něco prožila, ale její kvalita a preciznost je natolik výjimečná, že svou tvář mění ve vintage a nechává se unášet závanem moderní současnosti.

    14. 09.2022

  • Hospůdka U Štěpána Hospůdka U Štěpána
    Česko Restaurace Šumava

    Hospůdka U Štěpána

    V překrásném podhůří Šumavy se jen kousek za Sušicí rozkládá labužnický ráj. V hospůdce U Štěpána na vás čeká nejen útulná atmosféra domácího prostředí horského statku, ale především nezaměnitelná chuť poctivě připravených lahůdek z domácích surovin.

    23. 05.2022

  • Bauer nebo Sacher Bauer nebo Sacher
    Hotel Restaurace Praha

    Bauer nebo Sacher

    Bauer Hotel Group, který provozuje gastronomické ikony jako restauraci U Prince, Terasu U Prince a zážitkovou gurmánskou perlu DEER, představuje sladké novinky. Dlouholetým cukrářským mistrem je Vojta Řehák. Právě on před deseti lety vymyslel spolu s panem Bauerem dort plný hořké a bílé čokolády, který se podával a podává na Staroměstském náměstí v restauraci i horní terase U Prince. Základem mu byl rodinný recept rodiny Bauerů, který šéfcukrář Vojta předělal do moderního gastronomického dezertu. Nyní plně dostál mezinárodního věhlasu v hodnoceních nestranných tuzemských a zahraničních průvodců, že došlo k povýšení z dezertu na rodinný dezert.

    09. 05.2022

Developed by MadFox design