Relais & Châteaux Rosengarten  Kuchařský Olymp Relais & Châteaux Rosengarten  Kuchařský Olymp

Relais & Châteaux Rosengarten Kuchařský Olymp

12. 07.2021

Požitky v Rakousku můžete potkat na každém kroku. V tomto směru je alpská republika naprostou špičkou. Ovšem dokonalá symbióza skvělého kuchařského umění, nádherného designu a vysoké úrovně hotelových služeb čeká hosty jen v hotelu Relais & Châteaux Rosengarten v Kirchbergu uprostřed Kitzbühelských Alp.

Hotel řídí sympatický mladý pár Simon Taxacher a Sandra Kobald. Jejich společná vášeň pro dokonalost každého detailu se odráží jak v celém interiéru hotelu, tak v kulinářské nabídce. Zatímco Sandra Kobald jistí bezvadný chod hotelu, kouzlí Simon Taxacher neuvěřitelné lahůdky, které večer co večer fascinují nejen hotelové hosty, ale i návštěvníky z celého okolí.  

 

Lehkost designu
Moderní lifestylová koncepce hotelu skvěle harmonuje s alpským prostředím. Dokonalý pocit klidu a odpočinku vyzařuje i z použitých materiálů – od speciálně upraveného dřeva, nejjemnější kůže až po útulné dekorační textilie. Vše je dílem Simona Taxachera samotného. Je vidět, že fantazie a cit pro krásu se může uplatnit nejen v gastronomii, ale i pojetí interiéru.  

     

 Slavnost smyslů
Takřka mystická atmosféra hotelových lázní hosta přenese do světa klidu a harmonie. Finská sauna, mramorová parní lázeň a vkusně zařízená prostorná odpočívárna zprostředkovávají dokonalou pohodu. Kdo dává přednost naprostému soukromí pro dva, může zvolit Rosen-Privat-Spa-Suite, kde si může vychutnat peelingové masáže, uvolňující aromatické lázně a vitalizující masáže, doprovázené lukulskými hody z hotelové kuchyně. 

Simon Taxacher

Kuchyně Simona Taxachera byla oceněna pěti kuchařskými čepicemi podle Gault Millaua. Jeho kuchařská filozofie zní: vysoce kvalitní výrobky připravit nejjednodušším způsobem. S úžasným citem dokáže vytvořit harmonii mezi alpskou a středomořskou kuchyní korunovanou nejlepšími rakouskými víny. A to hostům dokazuje každý den: ať při večerních menu o pěti chodech nebo během dne ve stylové restauraci Bistro-Restaurant Rosengarten. 

https://www.rosengarten-taxacher.com

 

Fotogalerie


Podobné články


Developed by MadFox design