Přímo na sjezdovce Přímo na sjezdovce

Přímo na sjezdovce

05. 12.2022

Hned vedle lanovky Galzigbahn uprostřed sjezdovek leží čtyřhvězdičkový superior hotel Mooser pověstný vytříbenou kuchyní, tyrolskou pohostinností a prvotřídním wellness.

Existuje mnoho způsobů, jak si užít hory, ale tento je naprosto geniální. Elegance, styl a pohodlí korunované tzv. možností ski in – ski out: Ráno se neprobudíte na horách, ale doslova na hoře, ve výšce 1 404 metrů nad mořem přímo na sjezdovce nad resortem St. Anton. Po domácí snídaní nazujete lyže a můžete si vychutnat první obloučky na upravené sjezdovce, kde před vámi nikdo ten den ještě nejel. A večer zase dojedete až přímo k hotelu, který nabízí nejvyšší komfort v každém detailu a prvořadé služby.

Relax pod hvězdami

Tohle místo se prostě nepodobá ničemu, co jste dosud zažili. Deset elegantně zařízených dvoulůžkových pokojů a sedm exkluzivních apartmánů kombinuje to nejlepší z rustikálního tyrolského stylu se současným designem a vytváří stylové ubytování. Hotelové lázně MOOSER nabízí suchou horkou saunu, skalní saunu a parní lázeň. Venkovní bazén s nekonečným okrajem vybudovaný na skále Gorge je skutečným zlatým hřebem hotelu. Z hotelové restaurace OOben im Moser se otevírá dechberoucí výhled na okolní hory i na město. Kulinářský tým této à-la-carte restaurace umně spojuje to nejlepší z tyrolské a rakouské kuchyně s moderními gastronomickými trendy. Jak lépe zakončit den než v místním baru přímo pod hvězdami.

https://www.mooserhotel.at

Fotogalerie


Podobné články


  • Tisíce zážitků Tisíce zážitků
    Styl Luxus Hotel Restaurace Svět

    Tisíce zážitků

    Jedna z nejkrásnějších horských scenérií Dolomit se otevírá z italského městečka Ortisei. Fascinujícímu výhledu se můžete oddávat třeba z pohodlí skvěle hodnoceného hotelu Gardena Grödnerhof Hotel & Spa. Po tři generace jej vede rodina Bernardi, která své hosty hýčká perfektním servisem, skvělými službami a dokonalou kuchyní včetně michelinské restaurace Anna Stuben.

    08. 03.2024

  • Království golfu Království golfu
    Česko Sport Hotel

    Království golfu

    Hotel ESPLANADE SPA & GOLF RESORT nabízí nezaměnitelné vzrušení z hraní golfu pro začátečníky i zkušené hráče a zároveň relaxaci obohacenou o wellness a lázeňské procedury. Jedinečné spojení zážitků umožňuje umístění resortu v Mariánských Lázních a zároveň v nádherné přírodě, která dalo vzniknout hned několika oblíbeným golfovým hřištím.

    19. 02.2024

Developed by MadFox design