Prezident, který láká k odpočinku Prezident, který láká k odpočinku

Prezident, který láká k odpočinku

22. 09.2021

Návštěva Karlových Varů je vždy jedinečným zážitkem. O tom by mohlo vyprávět nepřeberné množství jejich návštěvníků, včetně známých osobností a vládců. Jeden Prezident zde dokonce sídlí. Najdete jej jen kousek od hlavní kolonády. Luxury Spa & Wellness Hotel Prezident patří mezi nejmladší karlovarské hotely, a i když je postavený teprve nedávno, nabízí mnoha lety osvědčenou lázeňskou péči pod dohledem těch nejzkušenějších odborníků. Pokud hledáte místo k dokonalému odpočinku na pár dní nebo si chcete dopřát skutečný lázeňský pobyt, je hotel Prezident****S skvělou volbou!

Duší zdejší pečlivě nastavené balneopéče je primářka MUDr. Milada Sárová, celosvětově uznávaná odbornice v oblasti balneologie, která přednášela na mnoha světových konferencích. Mezi její významné klienty patřili např. herci Ben Kingsley nebo Gérard Depardieu a vedle mnohých dalších i český prezident Václav Havel.

Okusit kouzlo ozdravných procedur však může každý návštěvník bohatě vybaveného léčebného a wellness centra hotelu. Uklidňující hladina nádherného designového bazénu vás hned zláká skočit do příjemně teplé vody. Pokud máte ale raději sálající teplo saun, pak zamiřte do jejich podmanivého světa s několika různorodými kabinami. Úchvatně vás naladí také unikátní floating – bazén se salinitou vody Mrtvého moře. Nevšední zážitky pak korunuje střecha bazénu, kde se ocitnete na terase smyslů s výhledem na centrum města.

Samostatnou kapitolou je v Prezidentu ucelená léčebná péče. V nabídce najdete více než sto léčebných, wellness a beauty procedur pro regeneraci těla i duše, včetně originál thajských masáží. Specializovaný tým terapeutů vedený MUDr. Miladou Sárovou uplatňuje ve své práci nejen osvědčené postupy, ale také nejnovější výsledky výzkumu efektů lázeňské léčby na organismus. Výsledkem jsou propracované preventivní a léčebné pobyty zaměřené na aktivní zdraví, léčbu stresu, civilizačních chorob a podporu imunity. Na léčebné pobyty od 6 nocí lze až do konce letošního roku využít státní příspěvek na lázně od 4 000 Kč na osobu.

Moderní designový hotel Prezident v centru Karlových Varů vládne rodinnou atmosférou, která příznačně doplňuje luxusní ubytování. Pokoje jsou rozděleny do čtyř kategorií – Standard, Design, Lux a Junior suite. Jejich společným znakem je oku ladící moderní design, klid a pohodlí a postele s kvalitními zdravotními matracemi. Na zdraví hostů myslí také v kuchyni. V nabídce pokrmů zdejší restaurace najdete speciality domácí i mezinárodní kuchyně připravené vždy se zvláštní péčí tak, aby byly nejenom chutné, ale vyhovovaly i zásadám správné výživy, a to i s ohledem na specifické dietní požadavky hostů.

Luxury SPA & Wellness Hotel Prezident je ideálním místem nejen pro odpočinek a ozdravení těla a duše, ale také pro aktivní dovolenou. Čistá okolní příroda a sousedící hory jsou ideální pro cyklisty a turistiku. V zimě nabízí Krušné hory až 20 skiareálů pro sjezdové lyžování a rozsáhlou sít upravených běžeckých tras. Překvapí vás množství historických památek, hradů, zámků, muzeí či zaniklých dolů a dalších zajímavých míst.

https://www.hotelprezident.cz

Fotogalerie


Podobné články


Developed by MadFox design