Nejromantičtější hotel v Kitzbühelu Nejromantičtější hotel v Kitzbühelu

Nejromantičtější hotel v Kitzbühelu

22. 07.2022

Hotel Tennerhof je zcela výjimečný. Ojedinělým způsobem spojuje intimní, útulnou atmosféru malého rodinného podniku v tyrolském stylu s prvotřídním servisem. Privátní zahrada, rozlehlé wellness s vnitřním a venkovním bazénem, restaurace či vinný sklípek přispívají k dokonalé dovolené.

Klid a intimita

Pokud si chcete vychutnat tradiční Tyrolsko, pak je hotel Tennerhof patřící do skupiny Relais&Chateau jasnou volbou. Najdete ho stranou pulsujícího centra Kitzbühelu, jednoho z nejslavnějších a nejluxusnějších alpských středisek. Ukrytý v šarmantní soukromé zahradě na svahu nad městem na první pohled vypadá jako rozlehlá alpská chata. Otevírá se odsud dechberoucí výhled na město i na svah Hahnenkamm, kde se jezdí slavný závod Světového poháru v alpském lyžování. Tradici ctí i interiér, který vyzařuje kouzelnou útulnou atmosférou i díky starožitnostem a rodinnému nábytku majitelů hotelu, rodiny Pasquali, která hotel vlastní.

Privátní chalety

Tennerhof je pětihvězdičkový hotel a nabízí 39 individuálně zařízených pokojů a suit. K dispozici jsou také tři luxusní chalety, které svým hostům poskytují maximální soukromí i díky tomu, že každý chalet má vlastní spa a wellness. V nové zimní sezoně k nim přibudou tři nové chaletové suity, z nichž dvě mohou být přímo propojeny. Jedná se o jednu z mála nabídek naprosto privátního bydlení v tomto regionu, které zároveň nabízí kompletní hotelové služby.

Božská masáž i symfonie chutí

Moderní Spa & wellness dovádí k dokonalosti síla alpské přírody: svěží horský vzduch, venkovní bazén obklopený prastarými ovocnými stromy, odkud se můžete přesunout k vnitřnímu bazénu či si pak odpočinou ve finské či parní lázni nebo při blahodárné masáži. Na večeři vyrazte do jedné z hotelových restaurací, podle toho, zda zrovna máte chuť na tradiční tyrolskou či na mezinárodní kuchyni. K tomu si nechte vybrat to správné archivní víno z místního sklípku.

Tipy:

Vychutnejte si jednu z nejlepších hotelových snídaní s lokálními produkty

Pokud dáváte přednost soukromí, tak chalety budou pro vás správná volba

Večeře na terase hotelu Tennerhof s výhledem na Hahnenkamm

https://www.tennerhof.com/

Podobné články


  • Tisíce zážitků Tisíce zážitků
    Styl Luxus Hotel Restaurace Svět

    Tisíce zážitků

    Jedna z nejkrásnějších horských scenérií Dolomit se otevírá z italského městečka Ortisei. Fascinujícímu výhledu se můžete oddávat třeba z pohodlí skvěle hodnoceného hotelu Gardena Grödnerhof Hotel & Spa. Po tři generace jej vede rodina Bernardi, která své hosty hýčká perfektním servisem, skvělými službami a dokonalou kuchyní včetně michelinské restaurace Anna Stuben.

    08. 03.2024

  • Království golfu Království golfu
    Česko Sport Hotel

    Království golfu

    Hotel ESPLANADE SPA & GOLF RESORT nabízí nezaměnitelné vzrušení z hraní golfu pro začátečníky i zkušené hráče a zároveň relaxaci obohacenou o wellness a lázeňské procedury. Jedinečné spojení zážitků umožňuje umístění resortu v Mariánských Lázních a zároveň v nádherné přírodě, která dalo vzniknout hned několika oblíbeným golfovým hřištím.

    19. 02.2024

Developed by MadFox design