Zdraví a pro-aging Zdraví a pro-aging

Zdraví a pro-aging

02. 01.2022

Téměř dva roky se potýkáme s covidem a je nám jasné: Zdraví se týká nás všech! Pochopili jsme, že délka a kvalita života s životním stylem úzce souvisí. Zodpovědnost za vlastní zdraví je trendem, pravidelné sportování je symbolem společenského postavení. Stále častěji se namísto známého spojení anti-age skloňuje pojem pro-age. V budoucnosti budeme potřebovat kulturu podporující přirozené, pomalé stárnutí: sociální ocenění hodnot spojených s věkem – klid, vyrovnanost, moudrost, všímavost.

Méthode Physiodermie

Pětihvězdičkový hotel Relais & Châteaux SPA-Hotel Jagdhof v Tyrolsku se této zajímavé tématice aktivně věnuje a uvádí na trh zajímavý program zdraví – s inovativní, vědecky podloženou pro-aging metodou PHYSIODERMIE.

Kůže je zrcadlem duše člověka. Věrně odráží také kvalitu jeho výživy, zda se dostatečně pohybuje, jakému stresu je vystaven, jak ho ovlivňuje životní prostředí. Holistický koncept přírodní kosmetiky Méthode Physiodermie sleduje ve všech aplikacích a nejčistších přírodních účinných látkách stejný přístup: rozpoznat příčiny anomálií a získat rovnovážný stav pleti pomocí individualizovaných, stoprocentních rostlinných účinných látek v kombinaci s nejnovějšími technologiemi a biomimetickými procesy. Pro obnovení rovnováhy je nezbytná hluboká individuální typologická anamnéza, od které se odvíjí nejen individuální léčebný plán, ale také na míru šité složení doporučených účinných látek v přípravcích. Celý program je v hotelu Jagdhof kombinován s nízkosacharidovou stravou jBALANCE a sportovním programem jFIT.

Požitky na nejvyšší úrovni

Hotel Jagdhof je díky skvělé výškové poloze (1 750–3 210 m) přímo ideální pro vyznavače zimních sportů. Požitky v Rakousku můžete potkat na každém kroku. V tomto směru je alpská republika naprostou špičkou. Ovšem dokonalá symbióza skvělého kuchařského umění, legendární pohostinnosti rodiny Pfurtschellerů a vysoké úrovně hotelových služeb čeká hosty jen v hotelu Jagdhof. Atmosféru charakterizuje luxus a pohoda a vše je tu do posledního detailu velmi citlivě promyšleno pro pohodlí i se zřetelem na čistotu designu a nadčasovost. 

   Alpská wellness

Prostorný lázeňský areál na celkové ploše 3 000 m nabízí oázu klidu SPA-CHALET, svět saun VITAL WELT s dvaceti saunami a parními lázněmi a kosmetické oddělení JOYFUL. Naprostou senzací je suita s vlastními lázněmi Private SPA-Suite – fitness centrum je samozřejmostí. 

https://www.hotel-jagdhof.at

Fotogalerie


Podobné články


Developed by MadFox design