Milovníci seafoodu v nejvyšší kvalitě to nemají v suchozemské zemi jednoduché. Přímo v srdci Prahy se ale nachází místo, které právě na tomto konceptu postavilo svou nabídku a uspělo: Zdenek’s Oyster bar. Od roku 2011 nabízí fine dining gastronomii založenou na kombinaci surovin nejvyšší kvality, fusion receptech inspirovaných Asií, moderních technik a lokálních ingrediencí. Základem zdejší nabídky jsou pochopitelně ústřice v nejvyšší kvalitě – ať už v klasické podobě nebo v některé z nápaditých fusion úprav. S ústřicemi se pochopitelně snoubí „bublinky“, v Oyster baru si hosté mohou vybrat z neuvěřitelných 180 druhů champagne, od známých champagne domů po méně známé značky vyráběné v malých, rodinných vinařstvích. Pro milovníky kreativního fine diningu je navíc vždy připravena sezonní nabídka jídel vytvořených zdejším šéfem kuchyně Davidem Vláškem. Přijďte si vychutnat zdejší neopakovatelnou atmosféru a kuchyni!
Pouze 416 lahví rumu Andrés Brugal Edition 02 pro celý svět vytvořila Maestra Ronera značky Brugal Jassil Villanueva jako poctu zakladateli značky Andrésovi Brugalovi Montanerovi a jako připomenutí úspěchu rumu v USA. S cenou přes 70 tisíc korun se tato limitovaná edice řadí k absolutní špičce ultra-prémiových rumů.
V srdci malebného údolí Val Gardena, na okraji alpského městečka Villandro, se ukrývá místo, které jako by vystupovalo ze starobylého obrazu – Ansitz Steinbock. Historický hotel s kořeny sahajícími až do 15. století je víc než jen ubytování – je to zážitek, který spojuje minulost s moderním požitkem, přírodu s elegancí a ticho hor s jemnými tóny kulinářského umění.