Zážitky ve vzduchu Zážitky ve vzduchu

Zážitky ve vzduchu

23. 11.2020

Díky svým dynamickým schopnostem si vrtulník Bell 407 získal reputaci spolehlivého a všestranného stroje, který navíc ve Švýcarsku výrazně zjednodušuje přístup do malebné hornaté krajiny a ohromuje jak místní obyvatele, tak nadšené zákazníky z celého světa svými letovými možnostmi. Přestože v alpské zemi létá celá řada strojů Bell, které plní nejrůznější úkoly, tak Bell 407 GXi na sebe upoutal velkou pozornost operátorů i zákazníků.

Kromě toho, že je vrtulník vhodným dopravním prostředkem do horského terénu, tak napomáhá omezit i osobní kontakt, což je klíčové za současné pandemické situaci. Navíc nabízí pasažérům z kabiny ohromující vyhlídky na okolní krajinu.

Dokonalý stroj                                                                                                                               Daniel Borer, CEO a vlastník společnosti Centaurium Aviation, v souvislosti se strojem Bell 407 GXi a svým podnikáním říká: „Provozujeme pět strojů Bell 505 a jeden Bell 407GXP, které přinášejí našim zákazníkům neskutečné zážitky v hornaté krajině. Rádi tyto stroje testujeme ve vysokých nadmořských výškách a v horkých letních podmínkách. Jejich výkon je opravdu výjimečný! Těšíme se, až naši flotilu rozšíříme o tři nové vrtulníky Bell 407 GXi. Je to výborná příležitost, jak plně využít tuto všestrannou a efektivní platformu.“ V Evropě je značka Bell tradičně kladně hodnocená za výbornou zákaznickou podpor a jak dodává Borer: „Využitím systému Bell CAP se výrazně zjednodušuje management údržby, usnadní to kalkulaci nákladů a pomůže nám lépe předvídat výdaje na údržbu.“

Šlape jako hodinky                                                                                                                        

Borer si stroj chválí a míní, že podpůrné služby Bellu dosahují vysokých švýcarských standardů. „O Švýcarsku se po celém světě ví, že je centrem výroby vysoce luxusních a kvalitních hodinek. Švýcarští zákazníci, kteří si vrtulníky pořizují, od svých strojů očekávají stejný standard kvality. Bell 407 GXi tyto standardy překonává,“ říká Borer.Být součástí globální flotily Bellu znamená nejenom nový zážitek z létání, ale i bezkonkurenční zákaznickou podporu. Pro zákazníky Bellu se se strojem Bell Bell 407 GXi otevírají nové možnosti. Evropský tým Bellu stále roste a snaží se neustále objevovat a přinášet nové způsoby, jak dodávat firmám i lidem výborná řešení v oblasti vertikálního vzletu.

Fotogalerie


Podobné články


  • La Veranda představuje nové chutě
La Veranda představuje nové chutě
    Česko Restaurace Praha

    La Veranda představuje nové chutě

    La Veranda je jiná než ostatní fine diningové restaurace v Praze. Zde se již přes dvacet let podávají excelentní pokrmy, které jsou vždy dotažené do konce po chuťové i vizuální stránce. Tým restaurace La Veranda s majitelem Yurijem Kolesnikem dbá na celkový zážitek. Tedy interiér připomíná verandu francouzského stylu, kde se každý příchozí cítí jako doma. Pak ovšem nastupuje servis, který doma nepotkáte. Fantastický profesionální přístup je doslova dechberoucí. Směs všech těchto faktů a vjemů dělá z každé návštěvy restaurantu La Veranda dokonalý zážitek.

    22. 04.2024

  • Každé restauraci dát kus své energie Každé restauraci dát kus své energie
    Česko Restaurace Praha Lidé

    Každé restauraci dát kus své energie

    Vlastnit v Praze vyhlášenou restauraci je v konkurenci gastroscény v městě nad Vltavou velký kumšt. Když máte ale takové restaurace rovnou tři, pak už se nabízí otázka, jak je to možné. My to víme. Za tímto úspěchem stojí neobyčejně nápaditý a pracovitý muž, pan Yuri Kolesnik, který nám přiblížil vznik všech svých netradičních podniků.

    15. 04.2024

Developed by MadFox design