Whisky inspirovaná Japonskem Whisky inspirovaná Japonskem

Whisky inspirovaná Japonskem

09. 05.2024

Rodina prémiových whisky Glenmorangie se 180 let dlouhou tradicí se rozrostla o nový přírůstek. Ochutnejte atmosféru hlavního města Japonska díky limitované edici A Tale of Tokyo.

„Tokio vždy patřilo k mým oblíbeným místům. Fascinují mě rozpory mezi jeho rušnými ulicemi a klidnými zahradami, starobylými a moderními budovami, mnoha smyslovými zážitky a kulturou. Léta strávená v Tokiu mě přiměla přemýšlet o tom, zda bych mohl své zážitky zachytit ve formě whisky,“ popisuje zrod nového produktu Dr. Bill Lumsden, ředitel destilace a výroby whisky v palírně Glenmorangie.

Požitek všemi smysly

V nové whisky se snoubí tóny pepře s nahořklými třešněmi a kokosem, zatímco v ústech se rozlije lahodná chuť pomerančové kůry s tóny kadidla a sladkého dubu. V závěru přicházejí klasické tóny whisky Glenmorangie – mandarinka, mandle a marcipán. Klíčovou roli při přípravě jedinečné whisky hrají vzácné sudy z japonského dubu Mizunara. Vše je navíc zahaleno v jedinečném designovém obalu, jehož autorem je věhlasný japonský umělec Yamaguchi Akira.

Podobné články


  • Argentinské vinařství Chandon Argentinské vinařství Chandon
    Styl Design Svět

    Argentinské vinařství Chandon

    Vinařství Chandon z Mendozy v Argentině, založené v roce 1959, se vyznačuje vinicemi v podhůří andských velehor sahající od 1 000 do 1 200 metrů nad mořem – skvělé výšky pro dosažení optimální zralosti, svěžesti a chuťového profilu. Tyto specifické podmínky dávají život šumivým vínům, které zpříjemní i vaše teplé letní dny.

    22. 07.2024

  • Přepychově energické Tyrolsko Přepychově energické Tyrolsko
    Styl Luxus Sport Hotel Restaurace Léto

    Přepychově energické Tyrolsko

    Luxus v alpském duchu i vysoce profesionální a zároveň přívětivý přístup majitelky Elisabeth Gürtler a celého týmu Alpin Resort Sacher Seefeld. Takto lze ve zkratce definovat služby té nejvyšší úrovně, za kterými do tohoto rakouského resortu jezdí jen ti nejnáročnější hosté milující adrenalin i sport. Užijete si zde ale také další aktivity na čerstvém alpském vzduchu, relax v místním wellness a spánek si dopřejete v moderních a útulných pokojích.

    03. 07.2024

Developed by MadFox design