V Polích se dobře vaří V Polích se dobře vaří

V Polích se dobře vaří

29. 10.2021

V uspěchaném městském prostředí nás občas zanesou naše představy někam do klidu venkova, kde bychom si mohli odpočinout. Nemusí ale zůstat jen u fantazie, stačí se vypravit směrem na Kladno a kousek za sjezdem na letiště naleznete odbočku do Malých Čičovic. Tam vás s otevřenou náručí přivítají v Penzionu V Polích.

Jako u babičky

Že jste se v Penzionu V Polích ocitli na českém venkově, poznáte nejen z okolní krajiny, ale hlavně z nádherně upraveného hospodářského dvora. Jeho charakteristické selské prostředí podtrhují příhodné dekorace, vyskládaná polínka, podloubí s dřevěnými sloupy i klasická zeď z kamene. Jak nádherně se zde v létě u stolečků s lahůdkami odpočívá!

Útulné místo

Ke vstupu do restaurace vás ze dvora zláká vůně právě připravovaných dobrot a v zimě také nádherné uvolňující teplo linoucí se z velkého krbu. Jen kam se posadit? Každé zákoutí restaurace slibuje trochu odlišný zážitek z řemeslného umu mnoha generací. Stoly, židle, komody, skříňky a výzdoba… nebudete vědět, kam s očima. Nejlépe tedy do jídelního lístku.

Chutě ověřené generacemi

Budete překvapeni, jak výtečně chutnají jídla inspirovaná českým, moravským, ale i italským a francouzským venkovem. Každý den se jídelní lístek mění podle aktuál­ně čerstvých surovin. Bylinky a ovoce jsou přímo ze zahrady restaurace. Penzion V ­Polích je proto vyhledávaným místem pro různé akce, svatební hostiny a školení.

Sladký spánek v klidu venkova

A samozřejmě že je kde i přespat. Ani to byste si zde neměli nechat ujít. Každý pokoj je jiný, bohatě vybavený. Tři třílůžkové a osm dvoulůžkových pokojů na vás zapůsobí, jako kdybyste se ocitli v době dávno minulé, kdy na všechno byl čas a v duši klid.

https://penzionvpolich.cz

Podobné články


Developed by MadFox design