U Pawlika to srší proudem zážitků U Pawlika to srší proudem zážitků

U Pawlika to srší proudem zážitků

20. 01.2023

Vodní energie roztáčí mlýnská kola a turbíny, umí ale také rozproudit životadárnou energii lidských bytostí. Právě minerální prameny a dar relaxace plynoucí z pobytu ve vodě jsou významnou ingrediencí obnovy sil ve Františkových Lázních. Dokladem je jedinečný lázeňský komplex Spa Resort PAWLIK-AQUAFORUM****. Dokázal scelit všechny proudy moderní i letité péče o zdraví pod jednu střechu. A navíc je propojen s největším akvaparkem českých lázeňských měst!

Žádná suchá teorie

Kdo chce dodat životní energii, měl by pořádně zregenerovat tělo i duši. Spa Resort PAWLIK–AQUAFORUM ví, jak na to. Základem je vydatný spánek a pohodlí v komfortním ubytování v osobitě zařízených interiérech. K tomu se ale hned přiřadí další prameny zdraví – přírodní léčivé zdroje, odborná lékařská péče v lázeňské klinice a přirozený pohyb v krásném přírodní okolí s lesoparkem. K završení blaženosti stačí už jen skok do rozlehlé vodní plochy přilehlého akvaparku ve stylu římských lázní. V jeho areálu o rozloze 7 500 m2 se stane vodní živel vaším konejšivým, ale i dovádivým přítelem. Záleží na vás.

Kdo je tady císař? Já!

Františkovy Lázně nejenže nesou jméno císaře Františka I., ale byly také první, kde byl pro lidstvo objeven léčivý účinek slatinných koupelí. Z celého světa se tak jedině zde můžete proměnit v císaře – a ještě dnes okusit blahodárné účinky slatinné koupele dle originální františkolázeňské receptury. To je další ze zážitků, které jsou pro vás připraveny ve Spa Resortu PAWLIK–AQUAFORUM, a to přímo v historické budově Císařských lázní.

Zdraví z přírody

Přírodní zdroje, jako jsou sirnoželezitá slatina, zřídelní plyn a minerální léčivé prameny, dokážou ve Spa Resortu PAWLIK–AQUAFORUM pomáhat v kombinaci s moderním přístupem při léčbě mnoha zdravotních problémů. Trápí vás těžkosti pohybového ústrojí, dopad onkologických onemocnění nebo třeba gynekologická onemocnění včetně neplodnosti? A co imunita? Právě tady můžete své zdraví posilnit.

Nechte se hýčkat

Štědrá nabídka pobytových balíčků Spa Resortu PAWLIK–AQUAFORUM nadchne vodopádem rozmanitých služeb pro jednotlivce, páry i rodiny s dětmi, které nadšeně vplují do světa her v dětském koutku a gamecentru. Všechny pak okouzlí bohatost chutí nové elegantní hotelové restaurace s programem „all you can eat“ a neomezenou konzumací vybraných nápojů.

https://www.pawlik-aquaforum.cz

Fotogalerie


Podobné články


Developed by MadFox design