Trigema to nejsou jen byty, ale i sport a zábava! Trigema to nejsou jen byty, ale i sport a zábava!

Trigema to nejsou jen byty, ale i sport a zábava!

03. 01.2024

Ryze česká společnost Trigema je známá především svými stavebními projekty. Její pole působnosti je ale mnohem širší. V poslední době zaměřila svou kreativitu také směrem k volnému času. Dokladem jsou skiareály Monínec a nově i Rokytnice nad Jizerou v Krkonoších a také úspěšné vinařství Dog in Dock, které navázalo spolupráci s věhlasným výtvarníkem Ashleym Percivalem.

Už bezmála třicet let se na různých místech můžeme setkat s projekty, pod kterými je úspěšně podepsána společnost Trigema. Staví na filozofii nezávislosti, odbornosti a nápadité tvořivosti, což potvrzují i její nejnovějších developerské projekty: ojedinělé nájemní bydlení ve futuristickém Fragmentu v pražské Invalidovně, nebo budování nové smíchovské čtvrti Lihovar.

Zábava na sněhu

Společnost Trigema obohacuje svou činnost také o zkvalitnění trávení volného času. To se odráží na snaze dopřát zážitek z lyžování v kvalitním prostředí co nejširšímu okruhu zájemců. Už v roce 2008 potěšila lyžaře otevřením skiareálu Monínec a následně i hotelu. V současnosti najdete v areálu zábavu na čerstvém vzduchu pro celou rodinu bez ohledu na roční období. To zimní je ale v této sezoně zas o něco delší!

Díky unikátnímu způsobu uskladnění a následné recyklaci sněhu technologií Snowstorage odstartovala zimní sezona na Monínci už v polovině listopadu. Radost z brzkého sněhu si užívají také děti. Mohou využít lyžařskou školu se 100 metrů dlouhým pohyblivým kobercem a 200 metrů dlouhým vlekem i dětskou hernu Moniště. Součástí lyžařské školy je také budova s pohodlným zázemím a půjčovna vybavení.

S Trigemou do Krkonoš

Letošní lyžování s Trigemou bude ještě záživnější. Investiční skupinu Marcela Sourala přivábily Krkonoše, a rozrostla se tak o Skiareál Rokytnice nad Jizerou. Místo s letitou tradicí lyžování poskytuje aktivní odpočinek jak pro jednotlivce, tak pro rodiny s dětmi či organizované zájezdy. Součástí areálu jsou dvě čtyřsedačkové lanové dráhy a 10 lyžařských vleků. Obě lanové dráhy jsou situované v areálu Horní Domky. Lanová dráha Lysá hora vede do nadmořské výšky 1 315 m a lanová dráha Horní Domky je dokonce v provozu celoročně.

Zakotvěte u sklenky vína

S působením společnosti Trigema se můžete setkat také u Baťova kanálu ve Veselí nad Moravou. Právě tam sídlí mladé vinařství Dog in Dock. Milovníci královského nápoje zde vyrábějí vína v souladu s přírodou a využívají k tomu nejmodernější technologie, maximálně šetrné k hroznům. A protože zde dělají věci jinak, kolem vinařství postupně vzniká areál, kam se vydáte nejen za vínem, ale i za přírodními krásami, za kulturou, koncerty a dobrým jídlem, zkrátka za zábavou.

Veselím oplývá i velká novinka vinařství. Dog in Dock navázalo spolupráci se světoznámým výtvarníkem Ashleym Percivalem. Tento britský umělec proslul ilustracemi pro děti, které se staly tak ikonické, že zdobí kolekce značek, jako jsou Gucci, Beis, Patagonie, Papyrus či Urban Outfitters. Barevní ohaři z Percivalovy kolekce nyní krášlí lahodné frizzante v plechovce, a to právě od Dog in Dock s názvem Bubbles & Barks. Od května 2024 bude otevřeno nové bistro a ubytování.

https://www.trigema.cz/volny-cas/

Podobné články


  • Stylové oživení Podskalí – VYŠEHRADSKÁ 33 Stylové oživení Podskalí – VYŠEHRADSKÁ 33
    Bydlení Česko Praha

    Stylové oživení Podskalí – VYŠEHRADSKÁ 33

    Nový developerský projekt Vyšehradská 33 v samotném srdci Prahy nabídne budoucím majitelům plný komfort moderního bydlení. Zrenovovaný klasicistní dům s citlivě dokomponovanou novostavbou ve vnitrobloku poskytne unikátní výhody bydlení v centru velkoměsta s bonusy novostavby, včetně parkování, předzahrádek a balkonů.

    09. 04.2024

  • Spánek na prvním místě Spánek na prvním místě
    Bydlení Design Luxus Praha

    Spánek na prvním místě

    Plnohodnotný spánek je dar, který si můžeme nadělit i my sami. Stačí pro něj vytvořit vhodné podmínky. Jednou z těch nejzásadnějších je vhodné lůžko. V showroomu Naty Naty společnosti Rosendahl s.r.o. lze vybírat z rozmanité škály nejen luxusních postelí nejlepších světových značek, ale také z veškerého kvalitního příslušenství vhodného do Vaší ložnice.

    16. 03.2024

Developed by MadFox design