TIFFANY & CO. TIFFANY & CO.

TIFFANY & CO.

14. 01.2021

Tiffany začíná rok 2021 symbolicky novinkami z kolekce T1, která v loňském roce úspěšně otevřela novou kapitolu v historii ikonické kolekce Tiffany T. Nový směr kolekce je oslavou grafického motivu písmene ‚T‘ a přináší luxusní šperky, které se dají (a mají) nosit každý den.

Kolekce Tiffany T1 se nyní rozšiřuje o nové výrazné modely - prsteny a náramky zdobené diamanty s kulatým nebo bagetovým brusem z růžového, žlutého a bílého zlata, a oblíbené modely náušnic jsou představeny ve velikosti XXL. 

Moderní styl Tiffany T1 vyzařuje odvahu a nenucenou eleganci, a všechny modely jsou určeny stát se tím dokonalým šperkem na celý život, který nosíme jako symbol toho, čeho se nám podařilo dosáhnout.

Tiffany T1 - “Because I am the one. Because you are the one.”

Fotogalerie


Podobné články


  •  Art Fashion Show JITKA KLETT / MEZZOFORTE 2025  Art Fashion Show JITKA KLETT / MEZZOFORTE 2025
    Styl Česko Luxus Praha Lidé

    Art Fashion Show JITKA KLETT / MEZZOFORTE 2025

    Vgotickém Klášteře Minoritů Sv. Jakuba v Praze se v sobotu 28. září 2024 uskutečnila výjimečná módní událost Art Fashion Show / MEZZOFORTE 2025, která oslavila třicetileté působení módní návrhářky Jitky Klett na módní scéně. Tento nezapomenutelný večer byl věnován nejen oslavě módy, ale i umění a kultury, neboť jeho součástí byla i umělecká spolupráce s různými dalšími umělci. Dvě identické přehlídky mělo možnost zhlédnout více než 600 hostů, mezi nimiž nechyběly známé osobnosti jako Leona Machálková, Dagmar Havlová, Marie Rottrová, Zdeňka Žádníková, Kateřina Žbirková, Karolína Bosáková, Kristína Kovešová, Jana Kolesárová, Natali Ruden či Jaroslav Svěcený.

    09. 10.2024

  • Sto let Jitky Klett Sto let Jitky Klett
    Styl Česko Luxus Oblečení Praha Svět Lidé

    Sto let Jitky Klett

    Tento rok je pro československou designérku, umělkyni a držitelku dvou módních oskarů Jitku Klett významný hned z několika důvodů. Nejen že v květnu vydala svou první knihu Oblečená životem, ale také letos oslaví třicet let úspěšného působení ve fashion segmentu, své padesáté narozeniny a dvacáté výročí manželství. V rozhovoru se dočtete, jaký význam pro ni její kniha má i na kterých zajímavých projektech aktuálně pracuje.

    29. 08.2024

Developed by MadFox design