Tandem souznění Tandem souznění

Tandem souznění

17. 03.2022

Karlovy Vary jsou úchvatné lázeňské město patřící do UNESCA. Jeho jedinečnost však tvoří nejen léčivé minerální prameny, architektura a krásná příroda, ale také lidé. K těm, kteří dokážou vytvořit příjemnou atmosféru a za nimiž se budete rádi vracet, patří manželé Jan a Alexandra Neveselých.

Když se budete procházet po centru slavných českých lázní, bylo by s podivem, kdybyste nenarazili na jeden z novějších hotelů, který vykukuje zpoza starší zástavby u Sadové kolonády. Vznosné jméno Hotel St. Joseph Royal Regent, jeho vzhled a hlavně prvotřídní služby vás však hned přesvědčí, že skromnost může jít stranou. I to je dílem jeho ředitele Jana Neveselého.

Hotel St. Joseph Royal Regent

Ve službách si přál pracovat, už když se na škole rozhlížel, kam by směřovala jeho životní cesta. Díky hotelové škole v Mariánských Lázních získala jasný směr. Za sebou má už 20 let v řídicích pozicích různých hotelů. Jak ale sám Jan Neveselý připomíná: „Ředitelem se nikdo nenarodí. Důležité je jít si za svým snem, správně se rozhodnout a nebát se.“ Prošel si zkušeností práce od nižších až po ty nejvyšší pozice, což nebylo vždy snadné. Máte-li však k práci ve službách ryzí vztah, dají se překonat i největší problémy. Dnes je pro něj anabáze, která jej dovedla až do vedení prestižního hotelu, velká deviza.

V St. Joseph Royal Regentu najdete vše, co ke správnému lázeňskému hotelu patří. Pohodlné pokoje mnoha typů, skvělou restauraci Mayflower, na střeše pak příjemné wellness centrum se Skyland barem a krytým bazénem. V bohatě vybaveném léčebném centru si můžete vybrat z rozmanité škály procedur. Myslí tu i na děti, na jejich program a ozdravné kúry.

O to vše se přirozeně stará množství zaměstnanců. Aby z nich dýchal klid a radost z péče o klienty, spadá rovněž pod kompetence ředitele. Pro Jana Neveselého jde o přirozenou součást jeho samého i práce, kterou dělá. Sám o tom říká: „Důležité je být sám sebou, být upřímný, opírat se o nabyté  zkušenosti, nebát se být normální a hlavně nebát se trávit chvíle se zaměstnanci. Zasmát se s nimi a občas si připomenout, že jsme já a má paní byli také zaměstnanci.“ Je dobré nezapomenout (uvědomit si), že dobrý ředitel by bez zaměstnanců nebyl.

Salon thajských masáží Thai Leela

Od té doby ale odteklo hodně vody a nejen v romantické karlovarské říčce Teplé. Alexandra Neveselá je už vlastně také ředitelkou. Vede svůj salon thajských masáží s názvem Thai Leela nedaleko Alžbětiných lázní. I k takové seberealizaci vedla cesta skrze různé životní etapy. Každé z nich vládlo jiné motto, vždy však bylo důležité vnímat vlastní emoce a přidat k nim i selský rozum. A také mít cíl, kterým v tuto chvíli je dosáhnout, aby se o salonu v Karlových Varech vědělo a stal se tím nejlepším v širokém okolí.

Pracovně jsou s manželem hodně vytížení, ale slovy paní Alexandry: „Práce by neměla převyšovat osobní život. Je dobré ji se soukromím dobře vybalancovat.“ A to se milému páru daří. Třináctileté soužití ukázalo, že zkušenosti obou z práce ve službách jsou pro pochopení jeden druhého skvělým základem. Našli v sobě souhru energií, souznění pracovní i osobní. Ať se zeptáte jednoho nebo druhého, potvrdí vám, že jsou dohromady skvělý tým, v němž je cítit i špetka zdravého soupeření.

Vedle práce, pro kterou každý potřebuje klid, mají dostatek času i na sebe. Volné chvíle jsou často spojené s pohybem. Nemusí jít ale jen o tenis nebo návštěvu posilovny, stačí příjemná procházka se psem jménem Rocco, který jim dělá společnost už čtyři roky. Odpočinek si rádi zpříjemní dobrým jídlem se sklenkou vína a také návštěvou wellness, třeba spojenou s thajskou masáží, kterou paní Alexandra doslova miluje.

Sny se plní

Odpočinek je v současnosti pro pana Jana Neveselého velmi důležitý. Nejenže řídí hotel St. Josef Royal Regent, ale dohlíží i na stavbu, která stávající hotel rozšíří nejen o další desítky pokojů, ale také o wellness. Ve své ženě, na které se mu líbí její podněcující „vzdorovitost“, však nalézá pevnou oporu. I ona v něm. Vždy ji nadchne jeho chování, které zdobí pravé gentlemany. Až se jim podaří dokončit současné náročné projekty a uplyne ještě pár let, tak mají sen – otevřou si spolu malou kavárničku. Při tom, co vše mají za sebou, je jasné už nyní, že bude plná spokojených zákazníků.

https://www.royalregent.cz

https://www.thai-kv.cz

Fotogalerie


Podobné články


Developed by MadFox design