Egermann: Znovuzrození legendy českého skla
České sklářství je synonymem pro inovaci, eleganci a mistrovské řemeslo.
15. 12.2025
12. 10.2023
Když se spojí zlaté české ručičky s kvalitní italskou čokoládou a prvotřídními surovinami, výsledkem je jedinečný chuťový zážitek pro ty nejmlsnější milovníky sladkých delikates.
Petra Kovandová a její tým už od roku 2007 připravují originální, ručně tvarovanou čokoládu, pralinky a speciality z nugátu a marcipánu pod značkou BON BON. Zakladatelka úspěšné malé továrny na čokoládu otevřela cukrárnu a čokolatérii v Třeboni, Muzeum čokolády v Táboře a nyní se jí splnil sen o vlastní čokolatérii, kavárně a obchodu v Praze pod Petřínem.
Delikatesy na sto způsobů
Exkluzivní čokoládové pralinky podle originální receptury a hlavně sortiment 30 druhů teplých čokolÍd v kombinaci s oříšky, ovocem a kořením můžete ochutnat právě v nové čokolatérii.
Tohle místo plné čokolády je originální hlavně výstavou obrazů malovaných čokoládou, taková čokoládová galerie.
Chocolaterie BON BON Praha
Vítězná 15
Praha – Malá Strana
Otevřeno každý den od 9 do 18 hod
České sklářství je synonymem pro inovaci, eleganci a mistrovské řemeslo.
15. 12.2025
27. 11.2025
Developed by MadFox design