Když se spojí zlaté české ručičky s kvalitní italskou čokoládou a prvotřídními surovinami, výsledkem je jedinečný chuťový zážitek pro ty nejmlsnější milovníky sladkých delikates.
Petra Kovandová a její tým už od roku 2007 připravují originální, ručně tvarovanou čokoládu, pralinky a speciality z nugátu a marcipánu pod značkou BON BON. Zakladatelka úspěšné malé továrny na čokoládu otevřela cukrárnu a čokolatérii v Třeboni, Muzeum čokolády v Táboře a nyní se jí splnil sen o vlastní čokolatérii, kavárně a obchodu v Praze pod Petřínem.
Delikatesy na sto způsobů
Exkluzivní čokoládové pralinky podle originální receptury a hlavně sortiment 30 druhů teplých čokolÍd v kombinaci s oříšky, ovocem a kořením můžete ochutnat právě v nové čokolatérii.
Tohle místo plné čokolády je originální hlavně výstavou obrazů malovaných čokoládou, taková čokoládová galerie.
Restaurace BRICK’S – Hergetova Cihelna v centru Prahy připravila pro letošní podzim a zimu sérii tematických akcí, které spojí originální gastronomii s jedinečnou atmosférou. Od strašidelného Halloweenu přes svatomartinské hody a adventní šnečí speciality až po vánoční nabídku a slavnostní silvestrovské menu.
Známý restauratér Yurij Kolesnik, který stojí za oblíbenými restauracemi La Veranda
v centru Prahy a Babiččina zahrada v Průhonicích, nově představuje polední nabídku. Poprvé tak hosté mohou v obou podnicích vyzkoušet speciálně sestavená menu, která se budou každý týden obměňovat.
Rodinná dovolená bez stresu? Jde to vůbec? Zní to jako sen? V rakouském resortu Reiters Reserve vědí, jak na to: Rodiče potřebují zabavit své děti, ale rádi by si taky trochu odpočinuli nebo zahráli golf. Prarodiče se svými dětmi i vnuky rádi stráví den, ale rána a večery by měli radši trochu potřebného klidu…