Splňte si svůj sladký sen Splňte si svůj sladký sen

Splňte si svůj sladký sen

12. 10.2023

Když se spojí zlaté české ručičky s kvalitní italskou čokoládou a prvotřídními surovinami, výsledkem je jedinečný chuťový zážitek pro ty nejmlsnější milovníky sladkých delikates.

Petra Kovandová a její tým už od roku 2007 připravují originální, ručně tvarovanou čokoládu, pralinky a speciality z nugátu a marcipánu pod značkou BON BON. Zakladatelka úspěšné malé továrny na čokoládu otevřela cukrárnu a čokolatérii v Třeboni, Muzeum čokolády v Táboře a nyní se jí splnil sen o vlastní čokolatérii, kavárně a obchodu v Praze pod Petřínem.

Delikatesy na sto způsobů

Exkluzivní čokoládové pralinky podle originální receptury a hlavně sortiment 30 druhů teplých čokolÍd v kombinaci s oříšky, ovocem a kořením můžete ochutnat právě v nové čokolatérii.

Tohle místo plné čokolády je originální hlavně výstavou obrazů malovaných čokoládou, taková čokoládová galerie.

Chocolaterie BON BON Praha

Vítězná 15

Praha – Malá Strana

Otevřeno každý den od 9 do 18 hod

https://www.bon-bon.cz

Podobné články


  • Argentinské vinařství Chandon Argentinské vinařství Chandon
    Styl Design Svět

    Argentinské vinařství Chandon

    Vinařství Chandon z Mendozy v Argentině, založené v roce 1959, se vyznačuje vinicemi v podhůří andských velehor sahající od 1 000 do 1 200 metrů nad mořem – skvělé výšky pro dosažení optimální zralosti, svěžesti a chuťového profilu. Tyto specifické podmínky dávají život šumivým vínům, které zpříjemní i vaše teplé letní dny.

    22. 07.2024

  • Přepychově energické Tyrolsko Přepychově energické Tyrolsko
    Styl Luxus Sport Hotel Restaurace Léto

    Přepychově energické Tyrolsko

    Luxus v alpském duchu i vysoce profesionální a zároveň přívětivý přístup majitelky Elisabeth Gürtler a celého týmu Alpin Resort Sacher Seefeld. Takto lze ve zkratce definovat služby té nejvyšší úrovně, za kterými do tohoto rakouského resortu jezdí jen ti nejnáročnější hosté milující adrenalin i sport. Užijete si zde ale také další aktivity na čerstvém alpském vzduchu, relax v místním wellness a spánek si dopřejete v moderních a útulných pokojích.

    03. 07.2024

Developed by MadFox design