Restaurace Seasons
23. 03.2024
Stylová restaurace Seasons v hotelu Hilton Prague oslavuje radost z vynikajícího jídla a krásy přírodních darů. Nabízí výjimečný a cenově dostupný kulinářský zážitek s důrazem na požitek z gurmánských lahůdek ve společnosti přátel, rodiny nebo obchodních partnerů. Zkušený tým v čele s šéfkuchařem Pavlem Brožem využívá převážně sezónní místní suroviny v té nejvyšší kvalitě. V každé „seasons“ delikatese může zúročit zkušenosti, které načerpal v týmu slavného šéfkuchaře Paula Merretta v Londýně. V Edinburghu spolupracoval s Albertem Rouxem a dostal se i do finále pekařské soutěže The Best Britain's Bakery. Zimní menu nabízí delikatesy jako tatarák ze stařeného hovězího, zauzené mušle nebo srnčí hřbet. Stálicí na menu je řízek z telecí kýty pro dvě osoby, který je obměňován doplňky dle sezóny, v zimním období je podáván s bramborovou slámou a lesními houbami. Šéfkuchař celého hotelu Hilton Prague Franco Luise je hrdý na to, že je menu pečlivě vytvářeno tak, aby odráželo každé roční období a zajišťovalo, že hosté mohou po celý rok ochutnávat ty nejčerstvější a nejlahodnější pokrmy.
Fotogalerie
Podobné články
-
-
Jubilejní 30 číslo magazínu TRAVEL FEVER
27. 11.2025
-
Zasněžený svět nad městem: luxusní zimní pobyt s panoramaty, na která se nezapomíná
Jen hodinu od Lucernu se zvedá Pilatus – majestátní Dračí hora, která se v zimě mění v eleganci sněhu, ticha a nečekaného luxusu. Místo, kde můžete začít den v gondole se sklenkou šampaňského a zakončit ho večeří ve 2 132 metrech nad mořem, zatímco se před vámi lesknou desítky alpských vrcholů.
24. 11.2025