Stylová restaurace Seasons v hotelu Hilton Prague oslavuje radost z vynikajícího jídla a krásy přírodních darů. Nabízí výjimečný a cenově dostupný kulinářský zážitek s důrazem na požitek z gurmánských lahůdek ve společnosti přátel, rodiny nebo obchodních partnerů. Zkušený tým v čele s šéfkuchařem Pavlem Brožem využívá převážně sezónní místní suroviny v té nejvyšší kvalitě. V každé „seasons“ delikatese může zúročit zkušenosti, které načerpal v týmu slavného šéfkuchaře Paula Merretta v Londýně. V Edinburghu spolupracoval s Albertem Rouxem a dostal se i do finále pekařské soutěže The Best Britain's Bakery. Zimní menu nabízí delikatesy jako tatarák ze stařeného hovězího, zauzené mušle nebo srnčí hřbet. Stálicí na menu je řízek z telecí kýty pro dvě osoby, který je obměňován doplňky dle sezóny, v zimním období je podáván s bramborovou slámou a lesními houbami. Šéfkuchař celého hotelu Hilton Prague Franco Luise je hrdý na to, že je menu pečlivě vytvářeno tak, aby odráželo každé roční období a zajišťovalo, že hosté mohou po celý rok ochutnávat ty nejčerstvější a nejlahodnější pokrmy.
Krkonoše jsou v zimě doslova pohádkovým rájem lyžařů. Ocenit krásná přírodní zákoutí a hlavně užít si na sjezdovkách a bežkařských tratích radost z bílé nadílky můžete dosyta v jednom z krkonošských středisek jménem Horní Malá Úpa. V Chatě Hradečanka a Jeřabinka, které najdete přímo na sjezdovce, se o vás postarají se vším všudy.