Stylová restaurace Seasons v hotelu Hilton Prague oslavuje radost z vynikajícího jídla a krásy přírodních darů. Nabízí výjimečný a cenově dostupný kulinářský zážitek s důrazem na požitek z gurmánských lahůdek ve společnosti přátel, rodiny nebo obchodních partnerů. Zkušený tým v čele s šéfkuchařem Pavlem Brožem využívá převážně sezónní místní suroviny v té nejvyšší kvalitě. V každé „seasons“ delikatese může zúročit zkušenosti, které načerpal v týmu slavného šéfkuchaře Paula Merretta v Londýně. V Edinburghu spolupracoval s Albertem Rouxem a dostal se i do finále pekařské soutěže The Best Britain's Bakery. Zimní menu nabízí delikatesy jako tatarák ze stařeného hovězího, zauzené mušle nebo srnčí hřbet. Stálicí na menu je řízek z telecí kýty pro dvě osoby, který je obměňován doplňky dle sezóny, v zimním období je podáván s bramborovou slámou a lesními houbami. Šéfkuchař celého hotelu Hilton Prague Franco Luise je hrdý na to, že je menu pečlivě vytvářeno tak, aby odráželo každé roční období a zajišťovalo, že hosté mohou po celý rok ochutnávat ty nejčerstvější a nejlahodnější pokrmy.
Hotel ESPLANADE SPA & GOLF RESORT nabízí nezaměnitelné vzrušení z hraní golfu pro začátečníky i zkušené hráče a zároveň relaxaci obohacenou o wellness a lázeňské procedury. Jedinečné spojení zážitků umožňuje umístění resortu v Mariánských Lázních a zároveň v nádherné přírodě, která dalo vzniknout hned několika oblíbeným golfovým hřištím.
Hotel Royal Regent v Karlových Varech, stálice mezi špičkovými zdravotními a wellness destinacemi, se připravuje na otevření nové části s názvem St. Joseph Tower, která rozšíří kapacitu a přidá nové typy služeb. Zahájení provozu je plánováno na červenec 2025.
Rodinná dovolená bez stresu? Jde to vůbec? Zní to jako sen? V rakouském resortu Reiters Reserve vědí, jak na to: Rodiče potřebují zabavit své děti, ale rádi by si taky trochu odpočinuli nebo zahráli golf. Prarodiče se svými dětmi i vnuky rádi stráví den, ale rána a večery by měli radši trochu potřebného klidu…