Petr Svejkovský bývá často představován jako spasitel české gastronomie. Restaurace čeká v blízké budoucnosti zkouška opravdu těžká, unikátní kousky si ale nyní může pořídit každý i do svých kuchyní a jídelen. Luxus, design, odolnost a pevnost, to vše najdete v e-shopu premium-home.cz, po domluvení návštěvy pak i v showroomu společnosti Premium Gastro v Praze – Uhříněvsi.
Petr Svejkovský studoval na švýcarské École hôtelière de Lausanne a své zlaté know-how posbíral ve vedoucích pozicích na těch nejblyštivějších zámořských výletních lodích. Prémiové značky z jeho portfolia si objednávají šéfkuchaři zvučných jmen, Národní tým kuchařů a cukrářů na své soutěže i malé exkluzivní podniky po celém světě. Objevovat můžete mimořádnou funkčnost, unikátní vzhled i opravdu mistrovské kousky stvořené pro to nejoriginálnější servírování. Nevěříte? Pak se pokochejte synergií jídla a designu vzešlé z rukou českého mistra Martina Kastnera a jeho značky Crucial Detail. Norské Figgio přichází nejen s neskutečně zajímavými tvary a barevným dekorem, ale do svého porcelánu přidali speciální příměs – oxid hlinitý. Dali tak vzniknout nejpevnějšímu porcelánu na světě. Ana Roquero ze Španělska založila značku Cookplay. Její produkci si pro změnu zamilují obdivovatelé fusion stylu a střízlivějšího bílého a černého dekoru.
V portfoliu společností Premium Gastro a Premium Home najdete přes osmdesát světových značek luxusního nádobí a funkčních doplňků do kuchyně. Majitel a zakladatel Petr Svejkovský se zároveň snaží pomoci těm, kteří si nemohou dovolit ani ty nejlevnější hrnky. Charitativní projekt Talíř za halíř (www.talirzahalir.cz) shromažďuje vyřazený inventář z kaváren a restaurací a nabízí ho matkám samoživitelkám i dalším potřebným.
Restaurace La Veranda představuje nové sezónní menu, ve kterém se snoubí čerstvé suroviny, kreativní kombinace a kuchařská preciznost. Šéfkuchař sází na harmonii chutí a inspiraci přírodou – od lesních hub přes sladkou zeleninu až po šťavnaté maso v různých úpravách.
Na pražské gastro scéně se právě otevřelo místo, které nemá v Česku obdoby. KATCHI restaurant spojuje výstřední interiér, suverénní kuchyni a chuťový zážitek, na který se nezapomíná. Zatímco jiné podniky se drží stylu, Katchi tvoří atmosféru. Nabízí moderní twist, pět elementů chuti a show, která se odehrává na talíři i v prostoru. Za konceptem stojí podnikatel Štěpán Návrat, který je známý svým citem pro výjimečnost, detail a odvahu dělat věci jinak. Do čela kuchyně postavil výraznou osobnost současné české gastronomie – Sierru Holanovou, vítězku první české řady Hell’s Kitchen. Jejich propojení dalo vzniknout místu, kde moderní kuchyně dostává zcela nový rozměr.
Je soubor luxusních hotelů, špičkových restaurací a kaváren s několika pobočkami v České republice, na Slovensku a v Německu. Cílem těchto krásných míst je poskytovat hodnotné kulinářské zážitky a cítit se v restauracích a hotelech jako doma.
Síla spočívá v osobním přístupu ke všem hostům a v pozornosti věnované detailům ve všech aspektech cesty hosta.