Premium Gastro Premium Gastro

Premium Gastro

19. 08.2021

Petr Svejkovský bývá často představován jako spasitel české gastronomie. Restaurace čeká v blízké budoucnosti zkouška opravdu těžká, unikátní kousky si ale nyní může pořídit každý i do svých kuchyní a jídelen. Luxus, design, odolnost a pevnost, to vše najdete v e-shopu premium-home.cz, po domluvení návštěvy pak i v showroomu společnosti Premium Gastro v Praze – Uhříněvsi.

Petr Svejkovský studoval na švýcarské École hôtelière de Lausanne a své zlaté know-how posbíral ve vedoucích pozicích na těch nejblyštivějších zámořských výletních lodích. Prémiové značky z jeho portfolia si objednávají šéfkuchaři zvučných jmen, Národní tým kuchařů a cukrářů na své soutěže i malé exkluzivní podniky po celém světě. Objevovat můžete mimořádnou funkčnost, unikátní vzhled i opravdu mistrovské kousky stvořené pro to nejoriginálnější servírování. Nevěříte? Pak se pokochejte synergií jídla a designu vzešlé z rukou českého mistra Martina Kastnera a jeho značky Crucial Detail. Norské Figgio přichází nejen s neskutečně zajímavými tvary a barevným dekorem, ale do svého porcelánu přidali speciální příměs – oxid hlinitý. Dali tak vzniknout nejpevnějšímu porcelánu na světě. Ana Roquero ze Španělska založila značku Cookplay. Její produkci si pro změnu zamilují obdivovatelé fusion stylu a střízlivějšího bílého a černého dekoru.

V portfoliu společností Premium Gastro a Premium Home najdete přes osmdesát světových značek luxusního nádobí a funkčních doplňků do kuchyně. Majitel a zakladatel Petr Svejkovský se zároveň snaží pomoci těm, kteří si nemohou dovolit ani ty nejlevnější hrnky. Charitativní projekt Talíř za halíř (www.talirzahalir.cz) shromažďuje vyřazený inventář z kaváren a restaurací a nabízí ho matkám samoživitelkám i dalším potřebným.

https://premium-gastro.com

Fotogalerie


Podobné články


  • La Veranda představuje nové chutě
La Veranda představuje nové chutě
    Česko Restaurace Praha

    La Veranda představuje nové chutě

    La Veranda je jiná než ostatní fine diningové restaurace v Praze. Zde se již přes dvacet let podávají excelentní pokrmy, které jsou vždy dotažené do konce po chuťové i vizuální stránce. Tým restaurace La Veranda s majitelem Yurijem Kolesnikem dbá na celkový zážitek. Tedy interiér připomíná verandu francouzského stylu, kde se každý příchozí cítí jako doma. Pak ovšem nastupuje servis, který doma nepotkáte. Fantastický profesionální přístup je doslova dechberoucí. Směs všech těchto faktů a vjemů dělá z každé návštěvy restaurantu La Veranda dokonalý zážitek.

    22. 04.2024

  • Každé restauraci dát kus své energie Každé restauraci dát kus své energie
    Česko Restaurace Praha Lidé

    Každé restauraci dát kus své energie

    Vlastnit v Praze vyhlášenou restauraci je v konkurenci gastroscény v městě nad Vltavou velký kumšt. Když máte ale takové restaurace rovnou tři, pak už se nabízí otázka, jak je to možné. My to víme. Za tímto úspěchem stojí neobyčejně nápaditý a pracovitý muž, pan Yuri Kolesnik, který nám přiblížil vznik všech svých netradičních podniků.

    15. 04.2024

Developed by MadFox design