Požitky bez hranic Požitky bez hranic

Požitky bez hranic

22. 09.2023

Každodenní život moderního člověka je přeplněn smyslovými vjemy všeho druhu. Svět se točí stále rychleji a lidé jsou pod neustálým tlakem. Nové Spa ATMOSPHERE by Krallerhof je místem, které má právě tomuto tempu čelit. Pocit prostoru, velkorysost, organický designový jazyk architektury, redukovaný barevný svět materiálů a vybavení umožňují proudění energií, a prospívají tak relaxaci a regeneraci.

Poloha hotelu Krallerhof by snad ani lepší být nemohla: v Leogangu uprostřed světa hor v rakouském Salcbursku. Hotelový areál se nachází na slunečném svahu v bezprostřední blízkosti údolní stanice lanové dráhy Steinbergbahn. Hosté se sem rádi vracejí nejen díky nádherné horské krajině, ale i za požitky v neobyčejném hotelovému resortu: umělecky pojatými pokoji a suitami, neuvěřitelně lahodnou gastronomií a do posledního detailu vyladěným wellness. To, co zde rodina Altenberger v posledních letech vybudovala, je neuvěřitelné. Dnes patří pětihvězdičkový resort k nejlepším adresám luxusní dovolené v Rakousku.

Pětihvězdičkový Hotel Krallerhof nastavuje špičkové standardy a v oblasti relaxace se pouští do nových dimenzí. V designově výrazných lázních – s přírodním koupacím jezerem o rozloze 5 500 m2 včetně 50metrového vyhřívaného infinity bazénu – se hosté ponoří do nových sfér uprostřed luk a hor. Lázně navrhl mezinárodní hvězdný architekt Hadi Teherani jako puristickou, minimalistickou stavbu ze skla, dřeva a pohledového betonu, mistrně začleněnou do okolí.

Celý resort – dnes už to není jen hotelový areál, ale i dvě horské chaty na horní stanici lanovek – vděčí za tyto nápady Gerhardovi Altenbergerovi, který spolu s celou rodinou hotelu velí. Možná měl být tento muž spíše galeristou, protože prolézat muzea a galerie patří k jeho vášním dodnes. Možná i proto najdete umění ve všech 124 hotelových pokojích a suitách, ve wellness areálu, a dokonce i u bazénů a v odpočívárnách.

Barevné pokoje

Poprvé na sebe hotel upozornil, když před více než 15 lety svěřil rodinnému příteli a vídeňskému umělci Tony Waltingerovi projekt nového hotelového traktu. Ve 23 velkoryse pojatých suitách vytvořil Waltinger symfonii z tradice, světla a moderního umění. Jemně proporcionální formy a zářivý jas nejvzácnějších barevných pigmentů propůjčují každé místnosti vlastní, zcela individuální ráz a člověk se zde hned od prvního dne pobytu dobře cítí. Wellness začíná v hotelu Krallerhof už samotným ubytováním.  

Nabídka letních aktivit    
Krallerhof uprostřed světa hor je ideálním výchozím bodem pro horské túry, cyklistiku i golf. V hotelovém areálu jsou k dispozici dvě tenisová hřiště včetně tenisového trenéra. Konají se pravidelné týdny jógy a v hotelu lze vypůjčit horská kola. Dvě golfová hřiště jsou nedaleko: GC Urslautal a GC Brandlhof. Hotel Krallerhof je členem sdružení Salzburgerland Golf Alpin.

https://www.krallerhof.com

Podobné články


Developed by MadFox design