Poklady ájurvédy Poklady ájurvédy

Poklady ájurvédy

07. 09.2022

Na poli ájurvédy, tisícileté indické léčebné metody, je hotel Ayurveda Resort Mandira pojem. Nabízí jedinečnou léčebnou péči pro tělo i duši, která vyváženým způsobem kombinuje tradiční moudrost Indie se západní medicínou.

Holistický odpočinek

Pokud jste vždy toužili vyzkoušet ájurvédu, nechcete ale létat tisíce kilometrů daleko a trpět změnou času a podnebí, pak je pro vás Ayurveda Resort Mandira tou pravou volbou. Tento čtyřhvězdičkový hotel nabízí promyšlený léčebný a wellness program postavený na holistické ájurvédě, který je však šitý na míru potřebám nás Evropanů. Přidejte k tomu regenerační sílu termální vody a harmonizující účinek jógy, a získáte koncept, díky kterému povzbudíte vitalitu a harmonizujete svou energii. Z široké nabídky ájurvédských léčebných programů a masáží mohou hosté vybrat například kúru Panchakarma, program Holistic Ayurveda, kúru Jungbrunnen nebo program Detox, které nabízejí dokonalou očistu těla i mysli, přispívají k poznání sama sebe, návratu k sobě a otevírají možnost nového začátku.

Jóga i golf

Hosté mohou denně navštívit i cvičení jógy, hodiny meditace a využít i skvěle vybavené fitness. K naprosté regeneraci těla přispívají termální procedury a plavání ve dvou termálních bazénech, venkovní bazén i sauny. Resort nabízí ubytování v elegantních pokojích a suitách, z nichž některé mají k dispozici také balkon s krásným výhledem do přírody nebo terasu s výhledem do zahrad. V místní restauraci se můžete těšit na promyšlenou ájurvédskou výživu a to nejlepší ze západní kuchyně. K posezení s lahodným ájurvédským čajem láká terasa The Madira’s Sun Terrace, na sklenku vína pak útulný Bar & Lounge. V okolí si přijdou na své i golfisti. My doporučujeme Reiters Golf Stegersbach a osmnáctijamkové hřiště Panorama. Náročné a krásné hřiště, kde si dáte pěkně do těla, pokud půjdete pěšky.

https://www.mandira-ayurveda.at

Fotogalerie


Podobné články


Developed by MadFox design