Pohádkové Krkonoše okořeněné Itálií Pohádkové Krkonoše okořeněné Itálií

Pohádkové Krkonoše okořeněné Itálií

12. 07.2022

Milujete Krkonoše, ale občas se vám zasteskne po italské kuchyni a alpské atmosféře? Nemusíte dělat kompromisy. Léto v Krkonoších v chatě Hradečanka a Jeřabinka nabízí dokonalé spojení našich nejvyšších hor s Itálií.

Malá Úpa je jednou ze dvou horských vesnic, které jediné leží kompletně na území Krkonošského národního parku. A právě zde, uprostřed nedotčené přírody s výhledem na Sněžku se nachází horské chaty Hradečanka a Jeřabinka. Ty po citlivé rekonstrukci nabízejí zázemí pro dokonalou dovolenou. Pohodlné pokoje a luxusní apartmány zařízené v alpském stylu dýchají útulnou atmosférou, o kterou se starají světlé barvy, dřevo, kvalitní nábytek, architekti využili i další tradiční materiály historických horských stavení, jako je kámen a ruční omítky.

Sauna i vinný sklípek

V přízemí Hradečanky, původní chalupy z 18. století, se nachází restaurace s italskou kuchyní, která staví na prvotřídních italských surovinách. S nadcházejícím létem na vás čeká nové menu plné originálních receptů, které si lze vychutnat i ve venkovním posezení. Nejen díky pizza peci v hlavním prostoru restaurace se můžete těšit na zážitkovou gastronomii.

Po horské túře nebo výletu na e-kolech si nejprve odpočiňte ve finské sauně nebo infrasauně, pak se vydejte do exotických dálek při ochutnávce vín ve vinném sklípku či při degustaci rumů. Hradečanka s Jeřabinkou poskytují i perfektní zázemí pro firemní teambuildingy. Máme vyzkoušeno!

https://www.hradecanka.cz

Podobné články


Developed by MadFox design