Plníme sny o exkluzivním cestování Plníme sny o exkluzivním cestování

Plníme sny o exkluzivním cestování

07. 12.2023

Náplň dovolené nemusí mít vždy formu katalogového zájezdu. Občas člověk zatouží po něčem neobyčejném, po zážitku střiženém přesně na míru, po dobrodružství, jež zanechá nádherné a neopakovatelné vzpomínky. Právě taková přání dokáže vyslyšet cestovní kancelář Exclusive Tours. Čím vším umí tato společnost své zákazníky mile překvapit, nám přiblížil její výkonný ředitel Dominik Kohel.

 Jste nově v čele luxusního cestovního segmentu, tedy cestovní kanceláře Exclusive Tours, jaké jsou vaše vize, kam společnost chcete dovést?

V Exclusive Tours se zaměřujeme na to, abychom nebyli jen lídrem v luxusním cestovním segmentu, ale především inovátorem, který definuje budoucí trendy v oblasti exkluzivního cestování. Naším cílem je poskytovat zážitky, které jdou nad rámec běžného cestování, a to prostřednictvím inovativních a na míru šitých služeb. Chceme, aby každý klient Exclusive Tours zažil něco, co je jedinečné a co nelze najít v běžných cestovních katalozích, ať už to je na vlastní kůži zažít jízdu v monopostu F1 na okruhu, kde se jezdí Velká cena, přes golfové zážitky na nejexkluzivnějších privátních hřištích světa až například po privátní prohlídku Sixtinské kaple ve Vatikánu, kde si mohou vychutnat umělecká díla bez davů a rušení. Mimoto samozřejmě máme stále tým 8 travel designerů, kteří cestují po celém světě a hledají ty nejvybranější resorty, kde realita překonává fantazii.

 Jak vybíráte travel designery?

Při jejich výběru hledáme jedince s hlubokým porozuměním pro luxusní cestovní průmysl. Měli by mít kreativitu a schopnost přizpůsobit se individuálním potřebám a přáním našich klientů. Kromě toho oceňujeme vynikající jazykové schopnosti a porozumění různým kulturám. Důležité také je, aby se dokázali dobře zorientovat a měli výborné organizační schopnosti.

 Co si můžeme pod originální dovolenou od Exclusive Tours představit?

Specializujeme se na vytváření nezapomenutelných cestovních zážitků. Může mít podobu přespání v luxusním táboře v srdci dubajské pouště, kde klienty okouzlí například pouštní nebe plné hvězd, ale také objevování skrytých pokladů Patagonie, kde se mísí divoká příroda s nekonečným dobrodružstvím. Pro ty, kteří hledají opravdu něco unikátního, nabízíme cestu kolem světa soukromým letadlem plnou luxusu, pohodlí a nezapomenutelných chvil.

Kromě toho nabízíme i exkluzivní pobyty v Africe s návštěvou safari, kde naši klienti mohou pozorovat divokou přírodu v její nejčistší podobě, ať už jde o setkání tváří v tvář s majestátními lvy nebo sledování migrace obrovských stád pakoňů. Pro milovníky přírody a dobrodružství nabízíme rovněž jedinečnou příležitost pozorovat gorily v jejich přirozeném prostředí v deštných pralesích Rwandy nebo Ugandy. To jsou momenty, které se hluboce dotknou srdce každého cestovatele.

Každý z našich itinerářů je pečlivě sestaven našimi travel designery, aby dokonale odpovídal individuálním přáním a potřebám našich klientů. Ať už jde o romantický únik, rodinnou dovolenou nebo sólo dobrodružství, v Exclusive Tours se vždy snažíme překonat očekávání a poskytnout dovolenou nejen luxusní, ale také plnou originálních zážitků. Naše cesty nejsou jen o navštěvování míst, ale o vytváření neopakovatelných vzpomínek, které zůstanou našim klientům po celý život.

 Jaké jsou požadavky vašich klientů?

Často se zaměřují na privátnost, exkluzivitu a personalizaci pobytů a výprav. Naši klienti oceňují, že jim můžeme nabídnout resorty a destinace, kde mohou zažít nenarušené chvíle v soukromí a klidu. Například při výběru resortů dbáme na to, aby poskytovaly dostatečnou míru soukromí, ať už jde o privátní vily na odlehlých plážích nebo unikátní ubytování v srdci divoké přírody.

Privátní lety jsou dalším klíčovým prvkem, který naši klienti vysoce cení. Nabízíme širokou škálu možností, od light jetů pro kratší evropské cesty až po ultra luxusní heavy jety pro dlouhé mezikontinentální lety. Tyto lety nejen zajišťují pohodlí a luxus, ale také umožňují klientům cestovat podle vlastního harmonogramu a bez zbytečných zdržení.

V oblasti safari zážitků se snažíme zajistit, aby naši klienti měli možnost prožít opravdu autentické a soukromé dobrodružství. To znamená organizovat safari v méně frekventovaných oblastech nebo v soukromých rezervacích, kde klienti pozorují divokou zvěř bez davů turistů, obklopeni pouze přírodou.

Kromě toho se zaměřujeme na poskytování jedinečných cest, které jsou šité na míru individuálním přáním klientů. To může zahrnovat vše, od privátních večeří v exkluzivních lokacích přes osobní setkání s odborníky a místními osobnostmi až po organizování speciálních událostí a aktivit, jako jsou privátní prohlídky muzeí, kulturních památek nebo vaření se špičkovými šéfkuchaři.

 Jaká je vaše vysněná dovolená? 

Začátek by byl v Barceloně, abych si splnil sen a vyzkoušel si jízdu v monopostu Formule 1 na okruhu. Pocit rychlosti a adrenalinu by byl nezapomenutelný, zvláště s hřmotem motoru V10 za mnou. Následně bych se přesunul do Botswany, kde bych si užil privátní safari.

Poté bych přelétl do Spojených států, kde bych si na Augusta National dopřál golfový zážitek na jednom z nejslavnějších hřišť na světě. Golf na Augustě je snem každého golfisty a já bych si chtěl užít každý úder na tomto legendárním místě.

Na závěr bych se vydal do Argentiny, odkud by začala expedice na Antarktidu. Být obklopen ledovci, tučňáky a nekonečnou bílou krajinou by byl úžasný závěr mé dovolené.

To je ale poměrně náročný itinerář…

Ano, ale to je právě kouzlo Exclusive Tours. Máme schopnosti a zdroje, abychom takovou dovolenou mohli zařídit v rámci jednoho cestovního plánu, a to vše v naprostém pohodlí a luxusu. Naše cestovní kancelář se specializuje na vytváření na míru šitých zážitků, které dokáží splnit i ty nejodvážnější sny našich klientů.

Ale nyní se už chystám na jinou dovolenou, na Mauritius. Tam navštívím hned několik hotelů, jako jsou např. Lux Grand Baie a One and Only Le Saint Geran. A na to se také velmi těším.

https://www.exclusivetours.com

Podobné články


Developed by MadFox design