Péče o pleť nové generace Péče o pleť nové generace

Péče o pleť nové generace

02. 04.2024

Pětihvězdičkový SPA-Hotel Jagdhof v malebném tyrolském Neustiftu v údolí Stubai je oceněným útočištěm pohody. Rodinný klenot, který patří manželům Pfurtschellerovým, je také členem renomované asociace Relais & Châteaux sdružující individuálně vlastněné a provozované luxusní hotely.

Se svými lázněmi o rozloze 3 000 m2 – jedněmi z největších v Rakousku – byl Jagdhof vždy na špičce, pokud jde o wellbeing. Nyní svou hru ještě zvýšili s Mylife Changer – novým konceptem lázní, který kombinuje to nejlepší z TCM a TEM s nejnovějšími výzkumy a vědeckými poznatky. Holistický přístup je založen na kosmetice, manuální terapii, přístrojovém omlazení pleti, nutriční terapii, proteinové dietě a bylinných tonicích. A výsledky jsou ohromující.

Stárnutí buněk

Neexistuje způsob, jak dosáhnout věčného mládí, ale bylo provedeno mnoho výzkumů o procesu stárnutí, což je něco, co se děje uvnitř nejmenších buněk těla. Udržování těchto buněk aktivních a zdravých co nejdéle nám pomáhá zůstat déle zdraví a vypadat mladší. K předčasnému stárnutí buněk přispívá více faktorů, včetně výživy, životního prostředí, vnitřních a vnějších stresorů a péče o pleť. Tyto faktory se liší podle okolností a genetiky a musíme přijmout opatření na všech těchto frontách, abychom dosáhli dlouhodobých výsledků.

Supermoderní Anti-Aging

Klíčovým prvkem Mylife Changer je individuální analýza každého klienta na základě Hippokratova učení o typologii. Pro každého hosta jsou poté vytvořena personalizovaná séra a aplikovaná na pokožku speciálními manuálními technikami spolu s procesem čištění, který podporuje optimální absorpci. Výsledkem je dlouhotrvající zdravější a omlazený buněčný metabolismus, který zpomaluje stárnutí buněk a aktivuje buněčnou obnovu.

V rovnováze

Kombinací Mylife Changer s nízkosacharidovou kuchyní jBALANCE a cvičebním programem jFIT hotelu Jagdhof získávají hosté komplexní zážitek, který podporuje zdraví, vitalitu a pohodu. Je to malý krok k věčnému mládí a obrovský skok ke komplexně vylepšené a omlazené pleti.

https://www.hotel-jagdhof.at

Podobné články


Developed by MadFox design