Omládněte s ájurvédou Omládněte s ájurvédou

Omládněte s ájurvédou

08. 05.2023

Jak pobyt v rakouském regionu Štýrsko může uvést mysl, tělo a ducha do rovnováhy a nasměrovat vás na cestu k dlouhodobé pohodě.

Ayurveda Resort Mandira, schovaný mezi štýrskými kopci, je klidným útočištěm s holistickou filozofií pro nový začátek. Průlomový přístup holistické ájurvédy kombinuje jednu z nejstarších léčebných metod na světě s inovativní doplňkovou a konvenční lékařskou diagnostikou a terapií, čímž otevírá alternativní možnosti pro zotavení a aktivní prevenci.

Holistická ájurvéda

Ať už se jedná o pečlivou ájurvédskou ochutnávku nebo intenzivní detoxikační očistu, hosté jsou během celého léčebného programu vedeni vysoce kvalifikovanými specialisty. Po odpočinku v jednom z 60 pokojů a apartmá jsou hosté pozváni na setkání s terapeuty, aby prodiskutovali své fyzické, emocionální a duchovní potřeby. Holistická ájurvéda poskytuje komplexní pohled na pohodu a odráží starodávnou představu, že zdraví je výsledkem mnoha složek a takto by se k němu mělo přistupovat. Řešení holistické ájurvédy jsou založena na řadě pilířů, jako jsou Panchakarma, AyurDetox, Podpora imunity, Úleva od stresu a Prevence vyhoření. Vedle infuzních terapií, holistického koučování a kineziologie jsou nabízeny také jóga a meditace. 

Pro vaše zdraví

Personalizovaný zážitek za účelem dosažení očisty mysli a těla zahrnuje konzultace a ošetření na míru podle konstituce. Kromě harmonizace dóš, Panchakarmy a ájurvédské výživy mohou hosté očekávat také důraz na pohyb a regeneraci díky kombinaci léčivých termálních vod resortu a programu cvičení a aktivit pro uvolnění kloubů, šlach, fascií a svalů.

https://www.mandira-ayurveda.at

Fotogalerie


Podobné články


Developed by MadFox design