Oblíbený fotbalový kemp akademie FC Internazionale Milano pro děti i v létě 2021 Oblíbený fotbalový kemp akademie FC Internazionale Milano pro děti i v létě 2021

Oblíbený fotbalový kemp akademie FC Internazionale Milano pro děti i v létě 2021

04. 01.2021

Před dvěma lety se začínalo na zelené louce se šířením filosofie mládežnické akademie Interu Milán v České republice, od té doby se hodně změnilo. Hlavní myšlenkou Inter Academy je šíření úspěšné metodologie Inter při práci s mládeží po celém světě. Díky podnikateli Marku Frndovi, který je partnerem FC Internazionale Milano v projektu Inter Academy pro Českou republiku, je tyto myšlenky možné šířit i u nás.

Jeden z úvodních projektů Inter Academy před samotnou inaugurací akademie v České republice byl právě letní fotbalový kemp pro děti v červenci 2019. Vzhledem k vysoké oblibě a úspěchu tréninkového procesu během kempu máme tu čest pořádat již 3. ročník kempu v roce 2021. Kempu se mohou zúčastnit děti z celé republiky ve věku 5 až 13 let, chlapci a děvčata, hráči i brankáři, začátečníci i pokročilí, bez rozdílu příslušnosti ke klubům. Od účastníků minulých ročníků evidujeme až 96% spokojenost s průběhem a organizací kempu. To nás velmi těší a zároveň motivuje dodržet standard, který jsme v kempu společne s centrálou Inter Academy v Miláně nastavili. V rámci týdenního tréningového procesu pod vedením anglicky, italsky a česky mluvících trenérů, vyškolených metodologií akademie FC Internazionale Miláno si mohou děti vyzkoušet a zlepšit svoje fotbalové schopnosti, získat nové zkušenosti, najít nové kamarády, nebo zažít neopakovatelné zážitky a fotbalové léto s rodinou “nerazzurri”.

Pro zájemce jsou k dispozici 2 turnusy: 5.7.-9.7.2021 ve Vrchlabí nebo 12.7.-16.7.2021 v Praze, a to buď formou tzv. příměstského kempu s denní docházkou nebo formou pobytového kempu včetně ubytování a všech souvisejících služeb. Registrace do kempu je spuštěná, přihlášku s aktuálními zvýhodněnými cenami kempu najdete na http://www.interacademy.cz

Fotogalerie


Podobné články


  • Každé restauraci dát kus své energie Každé restauraci dát kus své energie
    Česko Restaurace Praha Lidé

    Každé restauraci dát kus své energie

    Vlastnit v Praze vyhlášenou restauraci je v konkurenci gastroscény v městě nad Vltavou velký kumšt. Když máte ale takové restaurace rovnou tři, pak už se nabízí otázka, jak je to možné. My to víme. Za tímto úspěchem stojí neobyčejně nápaditý a pracovitý muž, pan Yuri Kolesnik, který nám přiblížil vznik všech svých netradičních podniků.

    15. 04.2024

  • Péče o pleť nové generace Péče o pleť nové generace
    Styl Hotel Restaurace Svět

    Péče o pleť nové generace

    Pětihvězdičkový SPA-Hotel Jagdhof v malebném tyrolském Neustiftu v údolí Stubai je oceněným útočištěm pohody. Rodinný klenot, který patří manželům Pfurtschellerovým, je také členem renomované asociace Relais & Châteaux sdružující individuálně vlastněné a provozované luxusní hotely.

    02. 04.2024

Developed by MadFox design