Objevte kouzlo na jezeře Traunsee Objevte kouzlo na jezeře Traunsee

Objevte kouzlo na jezeře Traunsee

29. 12.2023

Tiše plující parník na potemnělé hladině jezera, vrcholy okolních hor ztrácející se v oblacích a v dálce světla přístavních městeček.

Traunkirchen byl kdysi jedním z nejdůležitějších strategických bodů obchodu se solí. Dnes městečko okouzluje svým půvabem a poloostrovem, na kterém se nachází jeho centrum. Díky dokonalé poloze na břehu jezera a okolním horám je zde v každém ročním období co zažít. V teplých letních měsících můžete okolí prozkoumat na motorce, kole nebo pěšky a v zimě je nedaleký Feuerkogel ideální pro lyžování. V Solné komoře si přijdou na své také milovníci golfu, kteří si mohou vybrat z devíti nejkrásnějších golfových hřišť v Rakousku.

Pobýt, zažít, pochutnat si
Na malebném poloostrově u jezera Traunsee vítá rodina Gröller své hosty ve čtyřhvězdičkovém hotelu Superior Das Traunsee. Poloha gurmánského hotelu na břehu s přímým přístupem do jezera je jedinečná. Kromě exkluzivního panoramatického apartmá s infinity-balkonem v nejvyšším patře je k dispozici dvanáct moderních suit s vysoce kvalitním designem. Mini suity mají přímý přístup na soukromé molo. Díky otevřenému uspořádání suit je vždy vidět fascinující horská kulisa.

Neomezený výhled  
Relaxujte v lázních u jezera, rovněž s přístupem k jezeru, včetně kosmetické zóny, panoramatické sauny u jezera, soft sauny, infračervené kabiny, mramorové parní lázně a ledové jeskyně. Ať už se jedná o wellness nebo kosmetické ošetření, lázeňský tým ví, díky čemu budou unavená těla opět fit. Ti, kteří hledají relaxaci, jsou od hlavy až k patě hýčkáni aromatickými solnými peelingy, bylinnými masážními razítky nebo kosmetickými procedurami s vysoce kvalitními pečujícími produkty od QMS.

 A ta gastronomie!  
Požitkářství hrálo v hotelu Das Traunsee vždy důležitou roli. Lukas Nagl, šéfkuchař roku 2023 podle Gault Millau, vaří po celý rok z těch nejlepších místních surovin. Jeho pokrmy se vyznačují výběrem surovin z bezprostředního okolí, s otevřeným pohledem do širšího světa. Známé tradiční pokrmy překvapují zcela novým chuťovým zážitkem a neznámé interpretuje vlastním osobitým způsobem s využitím regionálních surovin. Jídelní lístek zde nenajdete. Hostům je denně prezentován měnící se koš surovin, z nichž tým kuchyně připravuje menu s osobním přístupem.

https://www.dastraunsee.at

Podobné články


Developed by MadFox design