Nová nákupní galerie Ignaz Rösler Nová nákupní galerie Ignaz Rösler

Nová nákupní galerie Ignaz Rösler

05. 12.2021

Modernější a větší prostory, desítky světových značek, designové a praktické vybavení pro vaření či stolování, vše potřebné do domácnosti, na zahradu nebo volný čas. Rösler Praha, spol. s.r.o. otevřel svůj nový obchod v srdci Prahy pod názvem svého nového e-shopu Ignaz Rösler. Návštěvníci se mohou těšit na značky jako Wüshof, Victorinox, Continenta, Risoli a další.

Světové značky

„Necílíme jen na turisty. Náš sortiment ocení každý, kdo si chce vybavit svoji domácnost, zahradu, rád cestuje nebo třeba jen miluje dobrou kávu. Od špičkového nádobí přes kuchyňské i kapesní nože až po cestovní zavazadla. Zakládáme si na kvalitě, perfektním designu a praktičnosti. A přesně takové zboží u nás najdou všichni návštěvníci,“ prozradil Karel Gavlas, jednatel firmy Rösler Praha, spol. s.r.o., která v ČR zastupuje desítky světových značek.

Vše pod jednou střechou

Victorinox, Guzzini, Risoli, Silampos, Continenta nebo Cole&Mason. Návštěvníci si mohou vybírat z kvalitních výrobků velkých značek. Mísy, dózy, pánve, hrnce, mlýnky na sůl či pepř, příslušenství ke kávě a mnoho dalšího. Milovníci posezení na terase i zahradě ocení značky jako Cadac nebo Cosi nabízející grily či oblíbené plynové lucerny. V neposlední řadě si vyberou i zájemci o perfektní ostří. Světové nožířské ikony Wüsthof i Victorinox teď najdou pod jednou střechou.

Na své si přijdou také milovníci turistiky. Termolahve Kambukka či Guzzini, zavírací kapesní nože od značky Victorinox nebo Böker. V sortimentu nechybí ani cestovní zavazadla, batohy do města i na výlety. Perfektní zpracování od značek Kipling, Bric's a další.

Nákupní galerii Ignaz Rösler najdete na Praze 1, vchod z ulice 28. října 10 i Jungmannova nám. 5.

https://www.ignazrosler.cz

Podobné články


  • Každé restauraci dát kus své energie Každé restauraci dát kus své energie
    Česko Restaurace Praha Lidé

    Každé restauraci dát kus své energie

    Vlastnit v Praze vyhlášenou restauraci je v konkurenci gastroscény v městě nad Vltavou velký kumšt. Když máte ale takové restaurace rovnou tři, pak už se nabízí otázka, jak je to možné. My to víme. Za tímto úspěchem stojí neobyčejně nápaditý a pracovitý muž, pan Yuri Kolesnik, který nám přiblížil vznik všech svých netradičních podniků.

    15. 04.2024

  • Péče o pleť nové generace Péče o pleť nové generace
    Styl Hotel Restaurace Svět

    Péče o pleť nové generace

    Pětihvězdičkový SPA-Hotel Jagdhof v malebném tyrolském Neustiftu v údolí Stubai je oceněným útočištěm pohody. Rodinný klenot, který patří manželům Pfurtschellerovým, je také členem renomované asociace Relais & Châteaux sdružující individuálně vlastněné a provozované luxusní hotely.

    02. 04.2024

Developed by MadFox design