Našlápnuto ke štěstí Našlápnuto ke štěstí

Našlápnuto ke štěstí

10. 09.2022

Známý hudební hit „Boty proti lásce“ si Milena Maksimović může s klidem prozpěvovat. V jejím životě je to s botami zcela naopak. Zamilovala se do nich a svoje nadšení přenáší na zákazníky tří butiků hrdě nazvaných po slavné obuvní značce Baldinini. Italského výrobce zastupuje téměř čtvrt století a neustále se snaží podnikání obohacovat o zajímavé novinky.

Čím vám značka Baldinini učarovala?

Nejdříve byla láska k botám, pak se shodou dobře poskládaných událostí stala společnost Baldinini CZ. Spolu jsme se vyvíjely, společnost Baldinini ve světě a já na českém trhu. Sledovaly jsme se pečlivě, s širokou škálou modelů a chutí přijmout požadavky jednotlivých států a jejich zástupců. To bylo to kouzlo.

Milena Maksimovic

Příští rok budete slavit 25 let od doby, co jste k nám značku Baldinini přivezla. Co vám život s ní přinesl a případně i co vzal? 

Baldinini mi dal téma mého pracovního života. Bylo třeba, kromě lásky k botám a designu, zařídit ještě celou řadu důležitých věcí, aby podnik uspěl a přežil skoro čtvrtstoletí. Vzal mi pak veškerý volný čas a uvolněnost. Pak ale přišlo období covidu.  A to mne kupodivu zklidnilo. Svět se zastavil, změnil – a ze mne spadlo napětí a velká nálož odpovědnosti, abych se světem držela krok.

Baldinini

S oživením společnosti po pandemii přišly jistě i nové výzvy. 

Moc se toho změnilo po covidu. Finanční škody, které utrpěli výrobci bot, náhle změnily nabídky modelů a materiálů. Mateřská společnost zažila změnu majitelů a stylu. Pro mě byla veliká výzva, jak vytvořit rovnováhu mezi požadavky klientů a dostupných modelů. A tak nám obchod doplnily nové značky jako CESARE CASADEI, kterou veden osoba, jež strávila 30 let v Baldinini, POLLINI a spousta dalších – za všechny ručím svou vlastní zkušeností.

Baldinini

A kde najdeme vaše prodejny?

Naše vlajková loď prodejna Baldinini je už 24 let v Havířské 3, v roce 2019 jsme vstoupili do Slovanského domu a od roku 2020 jsme přítomni v Premium Outlet Prague Airport v Tuchoměřicích.

Cesare Casadei

Co vás nejvíce na vaší práci baví?

Jsem vystudovaná inženýrka architektury, takže s tímto vzděláním a smyslem je odpověď jasná, design. K tomu bylo třeba přidat dvě důležité věci, nositelnost a kvalitu.

Cesare Casadei

Dá se při vaší práci odpočívat?

Nic jiného vám nezbyde. Energii čerpám z toho, co mám ráda – z přírody na začátku jara, z kochání se pohledem na hladinu vody, ale i z dobrého jídla a kvalitního vína a šampaňského. A také ráda přemýšlím, co dál. A jeden nápad se už začíná formovat do skutečné podoby. Chystám svou značku. Už brzy se o ní dozvíte více.

https://baldinini.cz

Fotogalerie


Podobné články


  • La Veranda představuje nové chutě
La Veranda představuje nové chutě
    Česko Restaurace Praha

    La Veranda představuje nové chutě

    La Veranda je jiná než ostatní fine diningové restaurace v Praze. Zde se již přes dvacet let podávají excelentní pokrmy, které jsou vždy dotažené do konce po chuťové i vizuální stránce. Tým restaurace La Veranda s majitelem Yurijem Kolesnikem dbá na celkový zážitek. Tedy interiér připomíná verandu francouzského stylu, kde se každý příchozí cítí jako doma. Pak ovšem nastupuje servis, který doma nepotkáte. Fantastický profesionální přístup je doslova dechberoucí. Směs všech těchto faktů a vjemů dělá z každé návštěvy restaurantu La Veranda dokonalý zážitek.

    22. 04.2024

  • Každé restauraci dát kus své energie Každé restauraci dát kus své energie
    Česko Restaurace Praha Lidé

    Každé restauraci dát kus své energie

    Vlastnit v Praze vyhlášenou restauraci je v konkurenci gastroscény v městě nad Vltavou velký kumšt. Když máte ale takové restaurace rovnou tři, pak už se nabízí otázka, jak je to možné. My to víme. Za tímto úspěchem stojí neobyčejně nápaditý a pracovitý muž, pan Yuri Kolesnik, který nám přiblížil vznik všech svých netradičních podniků.

    15. 04.2024

Developed by MadFox design