Našlápnuto ke štěstí Našlápnuto ke štěstí

Našlápnuto ke štěstí

10. 09.2022

Známý hudební hit „Boty proti lásce“ si Milena Maksimović může s klidem prozpěvovat. V jejím životě je to s botami zcela naopak. Zamilovala se do nich a svoje nadšení přenáší na zákazníky tří butiků hrdě nazvaných po slavné obuvní značce Baldinini. Italského výrobce zastupuje téměř čtvrt století a neustále se snaží podnikání obohacovat o zajímavé novinky.

Čím vám značka Baldinini učarovala?

Nejdříve byla láska k botám, pak se shodou dobře poskládaných událostí stala společnost Baldinini CZ. Spolu jsme se vyvíjely, společnost Baldinini ve světě a já na českém trhu. Sledovaly jsme se pečlivě, s širokou škálou modelů a chutí přijmout požadavky jednotlivých států a jejich zástupců. To bylo to kouzlo.

Milena Maksimovic

Příští rok budete slavit 25 let od doby, co jste k nám značku Baldinini přivezla. Co vám život s ní přinesl a případně i co vzal? 

Baldinini mi dal téma mého pracovního života. Bylo třeba, kromě lásky k botám a designu, zařídit ještě celou řadu důležitých věcí, aby podnik uspěl a přežil skoro čtvrtstoletí. Vzal mi pak veškerý volný čas a uvolněnost. Pak ale přišlo období covidu.  A to mne kupodivu zklidnilo. Svět se zastavil, změnil – a ze mne spadlo napětí a velká nálož odpovědnosti, abych se světem držela krok.

Baldinini

S oživením společnosti po pandemii přišly jistě i nové výzvy. 

Moc se toho změnilo po covidu. Finanční škody, které utrpěli výrobci bot, náhle změnily nabídky modelů a materiálů. Mateřská společnost zažila změnu majitelů a stylu. Pro mě byla veliká výzva, jak vytvořit rovnováhu mezi požadavky klientů a dostupných modelů. A tak nám obchod doplnily nové značky jako CESARE CASADEI, kterou veden osoba, jež strávila 30 let v Baldinini, POLLINI a spousta dalších – za všechny ručím svou vlastní zkušeností.

Baldinini

A kde najdeme vaše prodejny?

Naše vlajková loď prodejna Baldinini je už 24 let v Havířské 3, v roce 2019 jsme vstoupili do Slovanského domu a od roku 2020 jsme přítomni v Premium Outlet Prague Airport v Tuchoměřicích.

Cesare Casadei

Co vás nejvíce na vaší práci baví?

Jsem vystudovaná inženýrka architektury, takže s tímto vzděláním a smyslem je odpověď jasná, design. K tomu bylo třeba přidat dvě důležité věci, nositelnost a kvalitu.

Cesare Casadei

Dá se při vaší práci odpočívat?

Nic jiného vám nezbyde. Energii čerpám z toho, co mám ráda – z přírody na začátku jara, z kochání se pohledem na hladinu vody, ale i z dobrého jídla a kvalitního vína a šampaňského. A také ráda přemýšlím, co dál. A jeden nápad se už začíná formovat do skutečné podoby. Chystám svou značku. Už brzy se o ní dozvíte více.

https://baldinini.cz

Fotogalerie


Podobné články


Developed by MadFox design