Mezi nebem a zemí Mezi nebem a zemí

Mezi nebem a zemí

24. 01.2022

Vskutku nadpozemsky se budete cítit v krásném alpském údolí Val Gardena, které se vine italskými Dolomity. Povznese vás nejen nádherná příroda, ale také komorní a exkluzivní hotel Montchalet, jehož hlavním mottem je: Exkluzivní, unikátní a privátní.

Dolomity jako na dlani

Údolí Val Gardena uchvátí obdivuhodnou krajinou, jež potěší oko nejednoho lyžaře. Mezi vznosnými smrky svahů se klikatí sjezdovky, které doprovázejí moderní lanovky. To vše dekorují malé vesničky a městečka. Nejznámějším v okolí je Ortisei a právě zde v hotelu Montchalet naleznou svůj druhý domov všichni, kteří touží po prvotřídních službách.

Montchalet uchvátí

Malý hotýlek působí jako klasická alpská chata, uvnitř se ale setkáte s tím nejlepším vybavením. Téměř každý pokoj má vlastní vířivku, saunu nebo páru. A ty lahůdky, jež vás pokaždé překvapí kuchařským důvtipem v „A-class“ hotelové restauraci! Za dalším povznesením plným mimořádné chuti se můžete vydat k baru. Šikovný barman vám zde namíchá okouzlující koktejly přímo podle vaší chuti.

Nekonečná lyžařská slast

V Ortisei a okolí láká bělostná zima k rozmanitým sportovním zážitkům. Hotelový shuttle vás do městečka Ortisei nebo na sjezdovky pohodlně doveze. Pak můžete lyžovat na všech sjezdovkách Val Gardena, Alpe di Siusi nebo Seceda bez dlouhých přesunů. Využijte k tomu i tunel „La Curta“ s mechanizovanými pásy, který vede od vleků na horu Seceda k lanovce Alpe de Suisi. I na běžkách či se sněžnicemi si užijete báječné zimní výpravy.

Meditace i firemní akce

Ošleháni zdravým horským povětřím zcela jistě oceníte uvolňující wellness s bazénem a speciálními lehátky Nurelax pro odpočinek a meditaci. To vše můžete v pětihvězdičkovém hotelu Montchalet sdílet sami, ve dvou, ale i s přáteli, početnou rodinou nebo kolegy z práce. Můžete zde zažít také privátní a firemní akce. S radostí navíc pomohou s jejich organizováním. Celý hotel tak může být jenom váš.

https://www.montchalet.it

Podobné články


Developed by MadFox design