Labužnická neděle v The Artisan Labužnická neděle v The Artisan

Labužnická neděle v The Artisan

15. 08.2021

Víkend je čas odpočinku a také pěkných zážitků. Právě takové, a zvlášť chutné, na vás čekají ve vynikající restauraci v centru Prahy s názvem The Artisan. Nedělní odpoledne si zde můžete s celou rodinou zkrášlit bohatou nabídkou pokrmů a zažít pravý brunch.

Trend pohodového nedělního odpoledne, kdy se můžete po delším spánku nechat pohostit od mistrů kuchařů, se u nás prosazuje v čím dál hojnější míře. Brunch je vlastně snídaně a oběd v jednom. Tak vznikl i jeho název z anglického označení pro snídani (breakfast) a oběd (lunch).

Díky moderní restauraci s českou kuchyní The Artisan v hotelu Marriott Prague necháte na konci týdne vaši kuchyň a hlavně její hospodyňku alespoň chvíli klidu. Zážitkové odpoledne ve vytříbeném restaurantu začíná pro malé i velké gurmány každou neděli ve 12 hodin a končí s 18. hodinou.

Nezáleží na tom, zda si objednáte brunch jen pro dva, anebo pro početnou rodinu, nikdo nepřijde zkrátka. Po skleničce na uvítanou vás čeká několik chodů servírovaných přímo na váš stůl.

Na Josper grilu vám mistři kuchařského umění připraví prémiové lokální maso od řeznictví Amaso nebo čerstvé ryby z Kalendovy Chabrybárny. Těšit se můžete také na bohatou nabídku předkrmů, saláty, sushi a mořské plody a široký výběr domácích dezertů.

INFO

Nedělní odpoledne v The Artisan ale není jen o jídle. Pokaždé je připraven doprovodný program s živou hudbou a tombolou o zajímavé ceny a také individuální zábavný program pro děti. Cena je 1 190 Kč za osobu (1 385 Kč včetně alkoholických nápojů), pro děti 7–12 let 595 Kč, děti do 6 let mají vstup zdarma.

https://www.theartisan.cz

Podobné články


Developed by MadFox design