Jubilejní 30 číslo magazínu TRAVEL FEVER
27. 11.2025
30. 12.2020
Krug vždy dostával své pověsti prvního a stále jedinečného šampaňského domu, vytvářejícího každý rok od svého založení pouze prestižní šampaňská vína. Tento šampaňský dům byl založen v Remeši roku 1843 Josephem Krugem, nekonformním vizionářem s nekompromisní filozofií. Pochopil, že skutečnou podstatou šampaňského je potěšení, a jeho snem bylo nabídnout rok co rok to nejlepší šampaňské, bez ohledu na meziroční výkyvy počasí. Již šestá generace rodiny Krug pečuje o tento sen a obohacuje zakladatelovu vizi a savoir-faire.
Koncept Krug Ambassades představuje síť restaurací a obchodních partnerů, jejichž společným cílem je přinášet svým klientům vytříbenou kvalitu, vynikají produkty a služby. Prvotní myšlence dal vzniknout ve Francii v devadesátých letech Rémi Krug. Později se program rozšířil do Itálie, Spojeného Království a dále i do celého světa.
Restaurace The Eatery je tak dalším místem, kde žije šampaňské víno Krug. Stejně jako pro tento šampaňský dům, i pro restauraci The Eatery jsou autenticita, důraz na kvalitu a láska k řemeslu základními stavebními kameny. I proto je restaurace The Eatery hrdým nositelem označení Krug ambasáda, které představuje závazek neustále snahy o dosahování výjimečnosti a přinášení potěšení, stejně jako tomu je s každou sklenkou šampaňského vína Krug. Šéfkuchařem, který toto všechno přenáší na talíře hostů, je Pavel Býček.
Vaření ze sezonních surovin, jejich původ, a především kvalita jsou pro restauraci The Eatery zásadní. Jejich snahou je skrze moderní i tradiční, lety prověřené postupy nechat vyniknout skutečné autenticitě chutí, přičemž hlavní ingrediencí je láska. I proto neschovávají kuchyň za zeď, ale umístili ji přímo do srdce bistra. Můžete se tak posadit rovnou ke kuchařům a z bezprostřední blízkosti je sledovat při práci nebo si s nimi přátelský popovídat.
Cílem projektu Krug Ambassade je předávat autentické hodnoty této uznávané značky i její nezaměnitelnou identitu a styl. Samozřejmou součástí je velmi vysoký standard služeb, kvality a pozornosti věnované nejen klientům, ale každému drobnému detailu. Výsledkem je nezapomenutelná atmosféra plná příjemných zážitků. Základním pilířem ambasád je snoubení „haute gastronomie“ s šampaňským Krug, které se pro kombinování s pokrmy díky svému nezaměnitelnému stylu a opulentnosti ideálně hodí.
27. 11.2025
Když se známé osobnosti a nároční klienti rozhodují, kde se v Miláně ubytovat, vůbec nepochybují. Zpravidla totiž zamíří do svého i našeho oblíbeného hotelu Principe di Savoia. Ředitel hotelu Ezio Indiani, který hotel vede téměř dvacet let, si s námi povídal nejen o známých osobnostech, se kterými se zde setkal a které do hotelu rádi jezdí, ale také o svých zkušenostech a vyhlášených službách.
22. 11.2025
Pětihvězdičkový lázeňský hotel Ensana Nové Lázně je ozdobou západočeských Mariánských Lázní. Jeho klienti si užívají špičkové lázeňské péče, ale ani jejich chuťové pohárky nestrádají, ba naopak pochutnávají na delikatesách v restauraci Royal.
16. 11.2025
Developed by MadFox design