Krug vždy dostával své pověsti prvního a stále jedinečného šampaňského domu, vytvářejícího každý rok od svého založení pouze prestižní šampaňská vína. Tento šampaňský dům byl založen v Remeši roku 1843 Josephem Krugem, nekonformním vizionářem s nekompromisní filozofií. Pochopil, že skutečnou podstatou šampaňského je potěšení, a jeho snem bylo nabídnout rok co rok to nejlepší šampaňské, bez ohledu na meziroční výkyvy počasí. Již šestá generace rodiny Krug pečuje o tento sen a obohacuje zakladatelovu vizi a savoir-faire.
Koncept Krug Ambassades představuje síť restaurací a obchodních partnerů, jejichž společným cílem je přinášet svým klientům vytříbenou kvalitu, vynikají produkty a služby. Prvotní myšlence dal vzniknout ve Francii v devadesátých letech Rémi Krug. Později se program rozšířil do Itálie, Spojeného Království a dále i do celého světa.
Restaurace The Eatery je tak dalším místem, kde žije šampaňské víno Krug. Stejně jako pro tento šampaňský dům, i pro restauraci The Eatery jsou autenticita, důraz na kvalitu a láska k řemeslu základními stavebními kameny. I proto je restaurace The Eatery hrdým nositelem označení Krug ambasáda, které představuje závazek neustále snahy o dosahování výjimečnosti a přinášení potěšení, stejně jako tomu je s každou sklenkou šampaňského vína Krug. Šéfkuchařem, který toto všechno přenáší na talíře hostů, je Pavel Býček.
Vaření ze sezonních surovin, jejich původ, a především kvalita jsou pro restauraci The Eatery zásadní. Jejich snahou je skrze moderní i tradiční, lety prověřené postupy nechat vyniknout skutečné autenticitě chutí, přičemž hlavní ingrediencí je láska. I proto neschovávají kuchyň za zeď, ale umístili ji přímo do srdce bistra. Můžete se tak posadit rovnou ke kuchařům a z bezprostřední blízkosti je sledovat při práci nebo si s nimi přátelský popovídat.
Cílem projektu Krug Ambassade je předávat autentické hodnoty této uznávané značky i její nezaměnitelnou identitu a styl. Samozřejmou součástí je velmi vysoký standard služeb, kvality a pozornosti věnované nejen klientům, ale každému drobnému detailu. Výsledkem je nezapomenutelná atmosféra plná příjemných zážitků. Základním pilířem ambasád je snoubení „haute gastronomie“ s šampaňským Krug, které se pro kombinování s pokrmy díky svému nezaměnitelnému stylu a opulentnosti ideálně hodí.
Známý restauratér Yurij Kolesnik, který stojí za oblíbenými restauracemi La Veranda
v centru Prahy a Babiččina zahrada v Průhonicích, nově představuje polední nabídku. Poprvé tak hosté mohou v obou podnicích vyzkoušet speciálně sestavená menu, která se budou každý týden obměňovat.
Rodinná dovolená bez stresu? Jde to vůbec? Zní to jako sen? V rakouském resortu Reiters Reserve vědí, jak na to: Rodiče potřebují zabavit své děti, ale rádi by si taky trochu odpočinuli nebo zahráli golf. Prarodiče se svými dětmi i vnuky rádi stráví den, ale rána a večery by měli radši trochu potřebného klidu…
V dnešní uspěchané době, kdy nás zahlcují povinnosti a nekonečný proud informací, často zapomínáme na vlastní potřeby. Přitom právě jejich rozpoznání a respektování tvoří základ harmonického a naplněného života. Jedním z klíčových konceptů, který nám pomáhá najít rovnováhu mezi péčí o sebe a ohleduplností k druhým, je zdravý egoismus.