Falkensteiner Spa Resort Mariánské Lázně Falkensteiner Spa Resort Mariánské Lázně

Falkensteiner Spa Resort Mariánské Lázně

10. 09.2021

Po 15 letech úspěšného provozu prošel letos hotel rozsáhlou rekonstrukcí. Všechny pokoje jsou vybaveny v moderním a elegantním stylu. Nechybí ani pokoje s terasou, kde si můžete vychutnat svoji ranní kávu na lehátku s výhledem do hotelové zahrady. Nově byly zařízeny i rodinné pokoje se dvěma oddělenými ložnicemi a dvěma samostatnými koupelnami. Nejen díky těmto změnám je Falkensteiner Spa Resort Mariánské Lázně nově součástí Premium Collection, exkluzivní skupiny deseti výběrových hotelů, zářících v třicetičlenné hotelové rodině Falkensteiner.

Balance – Vital kuchyně

Snad největší změnou prošla restaurace. Je nejen oděna v novém kabátku od podlahy až po strop a od talířů až po vidličky. Hosté zde budou rozmazlování pečlivě sestaveným menu, na hony vzdálenému unifikované hotelové stravě. Je libo k snídani vejce Benedikt připravené v show kitchen? Nebo k večeři jako jeden z předkrmů žampiony portobello s pošírovaným vejcem, lanýžem a bílou ředkví? Rozhodně je o čem přemýšlet. Výhodou ale je, že v této nabídce snad ani nelze sáhnout vedle.

Acquapura Spa

Venkovní vyhřívaný bazén s celoročním provozem, k tomu bazén se slanou vodou, další dva vnitřní bazény, vířivka a čtyři různé sauny. To už dokáže trochu zamotat hlavu při plánování pobytu. Volit mezi vodními radovánkami anebo výletem na okouzlující a unikátní Kladská rašeliniště? Plánujte až na místě a podle nálady. A pokud chcete hlavu zamotat ještě trochu víc, vězte, že v Acquapura Spa je v nabídce více než 60 druhů masáží, beaty ošetření a řada léčebných procedur… A připraveny jsou také spa rituály pro dva, pro pohodlí a ten nejlepší prožitek.

Medical Center

Falkensteiner Spa Resort Mariánské Lázně poskytuje kromě prvotřídních podmínek pro zážitky z dovolené také lázeňské služby. Moderní medicinské postupy navazují na tradiční lázeňství, tak typické pro Mariánské Lázně. Léčebný plán může být navržen na místě a na míru po konzultaci s lékařem. Anebo lze zvolit z některých už předem sestavených a cílených léčebných balíčků. Jejich jména je vystihují dokonale: Post Covid rehabilitace, Zdraví pro něj – 50 plus, Metabolic balance nebo Imunitní systém a odolnost.

Dopřejte si luxus, který si zasloužíte. Vaše dovolená může mít mnoho podob. Jediné chyby, které se při jejím plánování můžete dopustit, je, že jí vyčleníte příliš krátký čas.

https://www.falkensteiner.com/spa-resort-marienbad

Podobné články


Developed by MadFox design