Elegance sama Elegance sama

Elegance sama

04. 09.2020

Mariánské Lázně jsou vyhlášené nejen svými léčivými prameny, ale také uklidňující atmosférou a nádhernou přírodou okolo. A také výbornými hotely. V přední linii mezi nimi doslova září prvotřídní hotel Falkensteiner s 5 bazény a velkým balneocentrem. Zde se vám navrátí energie a skvěle podpoříte zdraví.

Čtyřhvězdičkový hotel patří do skupiny Falkensteiner hotels & residences, která lpí na jedinečnosti každého ze svých mnoha evropských hotelů a zároveň je vyhlášená důrazem na výjimečnou kvalitu, rozsáhlou nabídku služeb a kulinářské speciality na nejvyšší úrovni.Tak tomu je i ve Falkensteiner Hotel Grand Medspa Marienbad. Hlavní historická budova okouzlí na první pohled svým secesním vzhledem. Před více než sto lety ji navrhli architekti ctící krásu a praktičnost zároveň. Dnes je součástí velkého hotelového komplexu, jenž v sobě snoubí moderní pohodlí a dekorativnost inspirovanou právě „Art noveau“. V tomto duchu se nesou rovněž bohatě zařízené interiéry 160 pokojů pěti kategorií a 4 velkorysé apartmány. Najdete v nich i tzv. wellness košík s potřebným vybavením do hotelových lázní Acquapura MEDSPA.Vedle 4 saun, fitness centra a kosmetických procedur vyniká toto moderní hotelové lázeňské a wellness centrum největším bazénovým areálem v Mariánských Lázních s jediným (vyhřívaným) venkovním bazénem ve městě. Unikátní prostředí lázní však nabízí mnohem víc. Vybrat si zde můžete nejen ze široké škály klasických lázeňských procedur, ale také z několika moderních wellness programů, včetně těch, které jsou určené speciálně pro golfisty. V blízkosti se nachází až 5 golfových hřišť. Lázeňská terapie v Acquapura MEDSPA je založena na kombinaci tradiční medicíny a moderních léčebných procedur, pro něž jsou využívány přírodní léčivé zdroje včetně vlastního minerálního pramene Alexandra.Přirozeným léčebným prostředkem je také pobyt v okolní bujné přírodě, kterou najdete jen pár kroků od hotelu. Příjemným zpestřením a obohacením péče o zdraví je rovněž jóga, v rámci níž lze podstoupit prospěšná asistovaná cvičení všímavosti.

I bez nich vám ale padne do oka nebývale propracované menu hotelové restaurace Johann Strauss. Její kuchaři kombinují regionální recepty se sezonními produkty a mezinárodními specialitami. Snídaně si vychutnáte formou bufetu, k obědu jsou pak nabízena lehká jídla s nabídkou salátů a ovoce. Večeře spolu s tematickými a speciálními večery vás ke konci dne doslova provedou rájem kulinářských dobrot. Lobby bar jistě také neminete. Zláká vás vůní skvělé kávy a čajů, stejně jako bohatou nabídkou vín a míchaných koktejlů. Jeho prostředí zdobí stylová knihovna, odkud si můžete půjčit zajímavé čtení a rozmanitou chuť nápojů a delikates obohatit zajímavými myšlenkami.Přirozeně, že vám Falkensteiner Hotel Grand Medspa Marienbad zajistí i parkování vašeho vozu. Pokud je jím čím dál populárnější elektromobil, můžete si jej dokonce dobít přímo v hotelové dobíjecí stanici. K dispozici je také úschovna kol pro cyklistické výlety.

https://www.falkensteiner.com/en/hotel-grand-medspa-marienbad

Fotogalerie


Podobné články


Developed by MadFox design