Dvě patra přepychové péče Dvě patra přepychové péče

Dvě patra přepychové péče

22. 01.2024

V centru Prahy mezi Pařížskou a Maiselovou ulicí vyhledávají praví požitkáři špičková kosmetická ošetření, produkty Sisley nebo dokonalý klid ve spa zóně. Maison Sisley Praha, kde se jim toto všechno nabízí, se rozprostírá na dvou designově vytříbených patrech kombinujících francouzskou ležérnost s českou historií i současností.

Butik Sisley na adrese Jáchymova 2 si každého už při vstupu získá uklidňující vůní aromaterapeutických efektivních přírodních ingrediencí, jež obsahují všechny mezinárodně proslulé a oceňované produkty brandu vyvinuté v laboratořích Sisley. Ty si lze přímo v butiku zakoupit a zahrnují vše – od péče o pleť a tělo přes dekorativní kosmetiku až po péči o vlasy. S jejich výběrem klientům ochotně pomáhají zdejší beauty experti, a to s ohledem na konkrétní potřeby pleti i roční období.

Věda krásy

 Výjimečnost produktů značky tkví ve schopnosti spojovat nejnovější vědecké poznatky o mechanismech pleti a fytokosmetice, které vědci Sisley zkoumají již přes padesát let. Výsledkem práce výzkumníků Sisley je například ikonická produktová řada Sysleÿa. Její vývoj trval celých deset let a každý krém i sérum této linie obsahuje přes padesát přírodních složek. Řadu Sisleÿa a další produkty brandu zdejší specialisté využívají v rámci signature procedur.

Jedinečná ošetření

Velké oblibě se u klientů těší šedesátiminutová omlazující i hydratační ošetření pleti nebo tvarující a zpevňující ošetření těla. Samozřejmostí je také péče o krk a dekolt či ruce a nehty nebo možnost denního a večerního líčení, konzultace s odborníkem či kompletní dvouhodinové ošetření obličeje a těla určené obyvatelům měst. Navíc si lze v butiku Sisley vychutnat lákavé občerstvení v podobě šťavnatého ovoce a lahodných bublinek.

https://www.sisley-paris.com/cs-CZ/

Fotogalerie


Podobné články


  • La Veranda představuje nové chutě
La Veranda představuje nové chutě
    Česko Restaurace Praha

    La Veranda představuje nové chutě

    La Veranda je jiná než ostatní fine diningové restaurace v Praze. Zde se již přes dvacet let podávají excelentní pokrmy, které jsou vždy dotažené do konce po chuťové i vizuální stránce. Tým restaurace La Veranda s majitelem Yurijem Kolesnikem dbá na celkový zážitek. Tedy interiér připomíná verandu francouzského stylu, kde se každý příchozí cítí jako doma. Pak ovšem nastupuje servis, který doma nepotkáte. Fantastický profesionální přístup je doslova dechberoucí. Směs všech těchto faktů a vjemů dělá z každé návštěvy restaurantu La Veranda dokonalý zážitek.

    22. 04.2024

  • Každé restauraci dát kus své energie Každé restauraci dát kus své energie
    Česko Restaurace Praha Lidé

    Každé restauraci dát kus své energie

    Vlastnit v Praze vyhlášenou restauraci je v konkurenci gastroscény v městě nad Vltavou velký kumšt. Když máte ale takové restaurace rovnou tři, pak už se nabízí otázka, jak je to možné. My to víme. Za tímto úspěchem stojí neobyčejně nápaditý a pracovitý muž, pan Yuri Kolesnik, který nám přiblížil vznik všech svých netradičních podniků.

    15. 04.2024

Developed by MadFox design