Dokonalé místo Dokonalé místo

Dokonalé místo

03. 05.2023

Až do 15. století se můžete vrátit zpět, pokud se vydáte na jih z rakouského Innsbrucku směrem na italské Bolzano. Do historie vás vtáhne vesnička Villanders a především hotel Ansitz Steinbock. Vznosná kamenná budova tohoto sídla, které bychom mohli česky nazvat U Kozoroha, nabízí laskavou pohostinnost a skvostné ubytování.

Překvapivé sídlo

Do Jižního Tyrolska se jezdí za úchvatnou horskou scenérií a přírodou. Ve Villanders a hlavně v hotelu Ansitz Steinbock však zažijete víc. Vstřebáte do sebe soulad toho nejlepšího z minulosti a současnosti. A hlavně klid a pohodu. O tu se svým týmem starostlivě pečuje majitelka hotelu paní Elisabeth Rabensteiner.

Ať už jde o gotický oblouk, dlážděné vnitřní nádvoří, fasádní fresku s erbem bývalých majitelů nebo o dřevěné doplňky interiéru, vše je citlivě a s láskou zrenovované. Zvenčí dokonale zachovalá budova hotelu si uvnitř střeží vzácný dar – symbiózou gotických salonů a moderního designu. Tady se budete cítit opravdu skvěle. Hotel má celkem dvanáct pokojů, takže o vás bude skvěle postaráno a příjemným překvapením je, že každý pokoj má svoji saunu.

Vychutnejte si Jižní Tyrolsko

Objevování nečekaného pokračuje ve třech restauracích, které jsou součástí hotelu. Jsou sídlem radosti ze života, dobrého jídla a pití. V kuchyni vládne Tomek Kinder. S láskou k místní tradici zve k vychutnání tyrolských pokrmů, například pětichodové alpské večeře, v níž se vám hrdě představí vyzrálá horská rajčata, lahodné consommé či hovězí Angus z vlastního chovu.

Okouzlující okolí

Ve Villanders se nacházíte ve výšce 880 metrů nad mořem uprostřed Jižního Tyrolska, jen pár kilometrů od města umělců Chiusa. Dlážděné ulice vás zlákají k romantickým procházkám, během nichž vás uchvátí horské panorama Dolomit včele s vrcholy Alpe di Siusi. Přes dvacet lanovek a vleků vám umožní sjíždět až 60 km sjezdovek. Díky propojení se skiareálem Val Gardena se ale sjezdovky prodlouží až na úctyhodných 175 km. Nadšení budou i snowboardisté a na své si přijdou také běžkaři – začátečníci i profesionálové. Tady je to pro běžkaře ráj.

https://www.ansitzsteinbock.com

Podobné články


Developed by MadFox design