Brick’s zve na tematickou gastronomii na vysoké úrovni
21. 10.2025
Restaurace BRICK’S – Hergetova Cihelna v centru Prahy připravila pro letošní podzim a zimu sérii tematických akcí, které spojí originální gastronomii s jedinečnou atmosférou. Od strašidelného Halloweenu přes svatomartinské hody a adventní šnečí speciality až po vánoční nabídku a slavnostní silvestrovské menu.
Podzimní program v restaurantu malebně umístěném na malostranském břehu Vltavy odstartuje Halloween. Od 24. října bude možné okusit nevšední lahůdky z temně laděného menu, které nabídne dýňový hummus s mozzarellou a olivami pod názvem „Hrobová hlína“, černou polévku z pečeného lilku s „lebkovými“ krutony, mořského vlka s inkoustovou omáčkou či grilovaná kachní prsa s višňovou omáčkou a fialovým bramborovým pyré. Chybět nebude ani variace zombie dezertů.
V sérii nevšedních gastronomických zážitků naváže od 11. listopadu akce zaměřená na tradiční svatomartinskou nabídku s pečenou husou a mladým vínem. V prosinci čeká hosty od 22. do 29. vánoční program se sváteční atmosférou i pokrmy včetně šneků. Celou sezónu uzavře 31. prosince silvestrovské menu, při němž se hosté mohou rozloučit s rokem 2025 a přirozeně také stylově přivítat rok nový.
„Chceme, aby si hosté užili nejen kvalitní kuchyni, ale i neopakovatelnou atmosféru spojenou s jednotlivými obdobími roku. Každá akce u nás má svůj vlastní příběh a chuť,“ říká Vladislava Obořilová, generální manažerka restaurace Hergetova Cihelna – Brick’s
Podobné články
-
-
Jubilejní 30 číslo magazínu TRAVEL FEVER
27. 11.2025
-
Italský „hot spot“ celebrit
Když se známé osobnosti a nároční klienti rozhodují, kde se v Miláně ubytovat, vůbec nepochybují. Zpravidla totiž zamíří do svého i našeho oblíbeného hotelu Principe di Savoia. Ředitel hotelu Ezio Indiani, který hotel vede téměř dvacet let, si s námi povídal nejen o známých osobnostech, se kterými se zde setkal a které do hotelu rádi jezdí, ale také o svých zkušenostech a vyhlášených službách.
22. 11.2025