Ájurvéda bez běhu na dlouhou trať Ájurvéda bez běhu na dlouhou trať

Ájurvéda bez běhu na dlouhou trať

18. 09.2023

Ayurveda Resort Mandira v rakouském lázeňském městě Bad Waltersdorf je přední ájurvédskou destinací v Evropě. Lokalita se středomořským klimatem, obklopená mírnými kopci, rozlehlými vinicemi a zelenými odstíny se může pochlubit šarmem v toskánském stylu.

I když ájurvéda pochází z indického subkontinentu, Evropané opravdu nemusí cestovat tak daleko, aby měli prospěch z této holistické léčebné metody. Mandira nabízí alternativu, která je mnohem více v souladu s našimi západními životy. Koncept holistické ájurvédy v Mandiře kombinuje tisíciletí indické moudrosti a rituálů s naturopatickou medicínou a diagnostikou. Je založen na myšlence, že výzvy, které představuje evropská strava, dostupné potraviny, klima, životní potřeby a nemoci, jsou zcela odlišné od těch, kterým čelí lidé v Indii.

Procedury na míru

Ayurveda Resort Mandira je destinací pro širokou škálu cestovatelů – od hledačů relaxace a lidí se specifickými zdravotními problémy až po nadšence pro osobní růst a ty, kteří potřebují holistické zlepšení zdraví a omlazení. Po osobní konzultaci s lékařským týmem dostanou hosté na míru šitý program, který zahrnuje výživu i procedury vybrané z ájurvédy, tradiční čínské medicíny a doplňkové medicíny.

Mysl, tělo a duchovno v harmonii

Detoxikační programy zahrnují řadu plánů panchakarmy k obnovení harmonie těla, mysli a ducha. Kineziolog Mandiry nabízí neinvazivní zotavení z fyzických anebo emocionálních zranění, zatímco terapeutické cvičení se zaměřuje na muskuloskeletální problémy. Se vším tímto zdravím a pohodou přichází vítané zaměření na krásu s ájurvédskými ošetřeními a produkty, stejně jako patentovaná high-tech a bioaktivní řešení péče o pleť. Není překvapením, že jóga je zde populární. Vynikající učitelé vedou lekce ve studiu v nejvyšším patře – vize krásy ze skla a dřeva –, kde s laskavým a všímavým přístupem vyučují ásany, meditace a práci s dechem.

https://www.mandira-ayurveda.at

Fotogalerie


Podobné články


Developed by MadFox design