Ženská krása převtělená v trofej Ženská krása převtělená v trofej

Ženská krása převtělená v trofej

28. 02.2021

Na začátku března ožijí Nízké Tatry Světovým pohárem ve sjezdovém lyžování žen. Závody v největším slovenském zimním středisku Jasná budou korunovány předáním skvostných cen z dílny Gordany Glass. Její ocenění ozdobí i letošní golfový turnaj našeho magazínu Travel Fever.

Působivé panorama horských štítů Nízkých Tater v březnu zaoblí nejen tratě slalomu a obřího slalomu, ale také ženská krása a dovednost. Jak se zatím zdá, největší favoritkou závodů bude slovenská lyžařka Petra Vlhová. A tak by si z Jasné mohla odvézt i jednu z nádherných trofejí Gordany Glass.

Všechna tři ocenění vypadají jako květiny uchované v čistočisté ledové kře, která zvolna kopíruje jejich tvar. Zlatá trofej je vysoká 42 centimetrů a váží 2 kilogramy. Květ je vytvořen z lístků zdobených zlatem, platinou a růžovým zlatem. Od zbylých dvou cen pro stříbrnou a bronzovou pozici se liší nejen tím, že je vyšší, ale také zakončením na vrchu, kde se skví ostrá špička.

Z trofejí Gordany Glass je cítit pohyb. Vyzařují zároveň jemnost květů i velkou sílu ukrytou v každé závodnici. Marketingová manažerka závodů v Jasné Jana Tužinská v nich vidí mnohé symboly. Na vrchu ženskou hlavu a květ, ve střední části, která připomíná lyžařský postoj, pak spatřuje stylizované stuhy tzv. party, což je květinová ozdoba hlavy, součást mnohých ženských slovenských krojů.

Světoznámá sklářská výtvarnice a designérka Gordana Glass je proslulá nápaditostí, kterou dokáže vložit nejen do svých uměleckých artefaktů, ale také do mnohých ocenění. Každé je vždy oslavou krásy a originality. To dosvědčují i ocenění, která pravidelně z Gordaniny dílny získávají nejúspěšnější účastníci našeho golfového turnaje Real- Treuhand & Travel Fever Golf Cup. Tento rok se uskuteční již 7. ročník.

https://gordanaglass.com

Developed by MadFox design