Zdraví září červeně Zdraví září červeně

Zdraví září červeně

25. 10.2020

Moderní doba s sebou přináší nejen spoustu příležitostí, ale sem tam nás jejich vábení a naplňování unaví a někdy i vyloženě stresuje. Dát se do kupy nám může pomoci teplo-neteplo. Zní to jako kouzlo z pohádky o princezně Koloběžce, která dokázala jezdit oblečená/neoblečená, ale skutečnost už je taková. Čarovným je v tomto smyslu působení infračerveného světla na naše zdraví.

Infračervené záření je vlastně elektromagnetické záření pod červeným koncem viditelného spektra světla. Zmírňuje přepětí a bolest svalů, zvyšuje krevní oběh a zlepšuje metabolismus, snižuje stresové zatížení, urychluje regeneraci po fyzické námaze či sportu, má léčivý účinek na kožní choroby. Podporuje očistný a detoxikační proces v lidském těle a také pomáhá posílit imunitní systém, a zvýšit tak jeho obranyschopnost.

Toho všeho lze docílit v kabinách Physiotherm, v nichž je ověřená bezpečná vzdálenost mezi zdrojem záření a tělem velmi malá. To zajišťuje poměrně vysokou absorpci infračerveného záření při zachování relativně nízké teploty v místnosti. I proto jsou tyto kabiny vhodné pro kardiaky. Jeden pobyt v nich odpovídá účinku lehkého tréninku pro srdce a krevní oběh.

Zkušenosti z více než pětadvacetiletého výzkumu firmy Physiotherm v jejím vývojovém centru v Insbrucku se odrážejí ve vlastní patentované technologii, která umožňuje nabídnout doživotní záruku jejich výrobků. Kabiny nabízí v různých rozměrech s rozličným vnitřním designem. Zvlášť udivující je jejich „kabina-nekabina“, což je infračervené lehátko Ergo Relax Lounge, které se může stát příjemným obohacením vašeho obývacího pokoje. 

 

https://www.infrasauny.cz/

Fotogalerie


Podobné články


  • Stylové oživení Podskalí – VYŠEHRADSKÁ 33 Stylové oživení Podskalí – VYŠEHRADSKÁ 33
    Bydlení Česko Praha

    Stylové oživení Podskalí – VYŠEHRADSKÁ 33

    Nový developerský projekt Vyšehradská 33 v samotném srdci Prahy nabídne budoucím majitelům plný komfort moderního bydlení. Zrenovovaný klasicistní dům s citlivě dokomponovanou novostavbou ve vnitrobloku poskytne unikátní výhody bydlení v centru velkoměsta s bonusy novostavby, včetně parkování, předzahrádek a balkonů.

    09. 04.2024

  • Spánek na prvním místě Spánek na prvním místě
    Bydlení Design Luxus Praha

    Spánek na prvním místě

    Plnohodnotný spánek je dar, který si můžeme nadělit i my sami. Stačí pro něj vytvořit vhodné podmínky. Jednou z těch nejzásadnějších je vhodné lůžko. V showroomu Naty Naty společnosti Rosendahl s.r.o. lze vybírat z rozmanité škály nejen luxusních postelí nejlepších světových značek, ale také z veškerého kvalitního příslušenství vhodného do Vaší ložnice.

    16. 03.2024

Developed by MadFox design