WELLNESS ON THE ROAD WELLNESS ON THE ROAD

WELLNESS ON THE ROAD

03. 03.2021

Hotelová skupina Mandarin Oriental představila novou celosvětovou iniciativu. Ta má pomoci korporátní klientele udržet si zdravý životní styl a mít na paměti důležitost rovnováhy, hlavně během svých obchodních cest.

Iniciativa „Wellness on the Road“ byla exklusivně navržena pro hotelové partnery z řad korporátních firem. Program nabízí přístup k různým wellnessovým aktivitám, technikám prožití přítomného okamžiku, aplikacím i zážitkům, které poskytují výhodu jak při cestování, tak při práci z domova.

Výhody programu Wellness on the Road zahrnují:

Instruktážní videa pro pocit pohody, pohybu, odpočinku, včetně doporučení na správnou výživu nebo zajímavé knihy

Zdarma konzultace o životním stylu – osobně či online.

Základní řadu olejů s praktickými tipy pro ty, kdo jsou ubytováni

Slevu 10 % na lázeňské procedury

Tipy, jak využívat akupresurní body na těle, v tištěné nebo elektronické podobě

60denní zkušební přístup k prémiové aplikaci Blinkist (kde můžete číst či poslouchat klíčové vhledy z literatury faktu v 15 minutách) 

60denní zkušební přístup k wellness a fitness aplikaci Grokker

Wellness on the Road je přirozenou evolucí našeho závazku k programu zdraví a bezpečnosti v Mandarin Oriental. Hotelový program ,We Care‘ poskytuje našim hostům ujištění o důležitosti a prioritách při ochraně jejich zdraví a bezpečnosti. Tento program nyní dále rozšiřujeme o výhody pro korporátní klientelu, která cestuje, je ubytovaná v našich hotelech či pracuje z domova.“ Upřesňuje Jill Kluge, Chief Marketing Officer hotelové skupiny Mandarin Oriental.

https://www.mandarinoriental.cz/prague/mala-strana/luxury-hotel

Fotogalerie


Podobné články


Developed by MadFox design