Vína, která vyhrávají Vína, která vyhrávají

Vína, která vyhrávají

29. 12.2022

Jak si vybrat to nejlepší víno pro pečlivě chystanou příležitost? V takovou chvíli je dobrá rada nad zlato. I proto vznikl web Víno pro Vás. Shromažďuje výběr toho nejlepšího z vybraných vinařství. Dokladem je velký úspěch na soutěži Prague Wine Trophy.

Web s on-line obchodem vinoprovas.cz je vyhledávaným portálem pro nákup kvalitních vín. Pocházejí z převážně malých rodinných vinařství, jejichž produkce splňuje náročná kritéria na vysokou kvalitu a drží si autentický charakter vytvářený generacemi předků.

Prague Wine Trophy

Na přehlídce a soutěži nejlepších vín roku 2022 na českém trhu s účastí mezinárodních vín Prague Wine Trophy získala vína od Víno pro Vás hned několik cen: 1× Šampion, 7× Regionální šampion, 11× Platinovou medaili (za hodnocení nad 95 bodů) a velké množství Velkých zlatých (hodnocení nad 90 bodů) a Zlatých medailí. Kromě toho 18 zastupovaných vinařství bylo ohodnoceno titulem „Pětihvězdičkové vinařství“ pro „vynikající vinařství s nejvyšším standardem kvality vín“ a společnost Víno pro Vás získala 1. místo mezi dovozci. Oceněná vína je možné ochutnat v rámci objednání balíčku Virtuální degustace 2022.

Náš tip: Vinařství Boeri Alfonso a víno Bevión Selezione 2019 Piemonte DOC Chardonnay a Porlapá 2018 Barbera d`Asti DOCG Superiore.

https://vinoprovas.cz

Fotogalerie


Podobné články


  • Argentinské vinařství Chandon Argentinské vinařství Chandon
    Styl Design Svět

    Argentinské vinařství Chandon

    Vinařství Chandon z Mendozy v Argentině, založené v roce 1959, se vyznačuje vinicemi v podhůří andských velehor sahající od 1 000 do 1 200 metrů nad mořem – skvělé výšky pro dosažení optimální zralosti, svěžesti a chuťového profilu. Tyto specifické podmínky dávají život šumivým vínům, které zpříjemní i vaše teplé letní dny.

    22. 07.2024

  • Přepychově energické Tyrolsko Přepychově energické Tyrolsko
    Styl Luxus Sport Hotel Restaurace Léto

    Přepychově energické Tyrolsko

    Luxus v alpském duchu i vysoce profesionální a zároveň přívětivý přístup majitelky Elisabeth Gürtler a celého týmu Alpin Resort Sacher Seefeld. Takto lze ve zkratce definovat služby té nejvyšší úrovně, za kterými do tohoto rakouského resortu jezdí jen ti nejnáročnější hosté milující adrenalin i sport. Užijete si zde ale také další aktivity na čerstvém alpském vzduchu, relax v místním wellness a spánek si dopřejete v moderních a útulných pokojích.

    03. 07.2024

Developed by MadFox design