Vína, která vyhrávají Vína, která vyhrávají

Vína, která vyhrávají

29. 12.2022

Jak si vybrat to nejlepší víno pro pečlivě chystanou příležitost? V takovou chvíli je dobrá rada nad zlato. I proto vznikl web Víno pro Vás. Shromažďuje výběr toho nejlepšího z vybraných vinařství. Dokladem je velký úspěch na soutěži Prague Wine Trophy.

Web s on-line obchodem vinoprovas.cz je vyhledávaným portálem pro nákup kvalitních vín. Pocházejí z převážně malých rodinných vinařství, jejichž produkce splňuje náročná kritéria na vysokou kvalitu a drží si autentický charakter vytvářený generacemi předků.

Prague Wine Trophy

Na přehlídce a soutěži nejlepších vín roku 2022 na českém trhu s účastí mezinárodních vín Prague Wine Trophy získala vína od Víno pro Vás hned několik cen: 1× Šampion, 7× Regionální šampion, 11× Platinovou medaili (za hodnocení nad 95 bodů) a velké množství Velkých zlatých (hodnocení nad 90 bodů) a Zlatých medailí. Kromě toho 18 zastupovaných vinařství bylo ohodnoceno titulem „Pětihvězdičkové vinařství“ pro „vynikající vinařství s nejvyšším standardem kvality vín“ a společnost Víno pro Vás získala 1. místo mezi dovozci. Oceněná vína je možné ochutnat v rámci objednání balíčku Virtuální degustace 2022.

Náš tip: Vinařství Boeri Alfonso a víno Bevión Selezione 2019 Piemonte DOC Chardonnay a Porlapá 2018 Barbera d`Asti DOCG Superiore.

https://vinoprovas.cz

Fotogalerie


Podobné články


  • La Veranda představuje nové chutě
La Veranda představuje nové chutě
    Česko Restaurace Praha

    La Veranda představuje nové chutě

    La Veranda je jiná než ostatní fine diningové restaurace v Praze. Zde se již přes dvacet let podávají excelentní pokrmy, které jsou vždy dotažené do konce po chuťové i vizuální stránce. Tým restaurace La Veranda s majitelem Yurijem Kolesnikem dbá na celkový zážitek. Tedy interiér připomíná verandu francouzského stylu, kde se každý příchozí cítí jako doma. Pak ovšem nastupuje servis, který doma nepotkáte. Fantastický profesionální přístup je doslova dechberoucí. Směs všech těchto faktů a vjemů dělá z každé návštěvy restaurantu La Veranda dokonalý zážitek.

    22. 04.2024

  • Každé restauraci dát kus své energie Každé restauraci dát kus své energie
    Česko Restaurace Praha Lidé

    Každé restauraci dát kus své energie

    Vlastnit v Praze vyhlášenou restauraci je v konkurenci gastroscény v městě nad Vltavou velký kumšt. Když máte ale takové restaurace rovnou tři, pak už se nabízí otázka, jak je to možné. My to víme. Za tímto úspěchem stojí neobyčejně nápaditý a pracovitý muž, pan Yuri Kolesnik, který nám přiblížil vznik všech svých netradičních podniků.

    15. 04.2024

Developed by MadFox design