Jak si vybrat to nejlepší víno pro pečlivě chystanou příležitost? V takovou chvíli je dobrá rada nad zlato. I proto vznikl web Víno pro Vás. Shromažďuje výběr toho nejlepšího z vybraných vinařství. Dokladem je velký úspěch na soutěži Prague Wine Trophy.
Web s on-line obchodem vinoprovas.cz je vyhledávaným portálem pro nákup kvalitních vín. Pocházejí z převážně malých rodinných vinařství, jejichž produkce splňuje náročná kritéria na vysokou kvalitu a drží si autentický charakter vytvářený generacemi předků.
Prague Wine Trophy
Na přehlídce a soutěži nejlepších vín roku 2022 na českém trhu s účastí mezinárodních vín Prague Wine Trophy získala vína od Víno pro Vás hned několik cen: 1× Šampion, 7× Regionální šampion, 11× Platinovou medaili (za hodnocení nad 95 bodů) a velké množství Velkých zlatých (hodnocení nad 90 bodů) a Zlatých medailí. Kromě toho 18 zastupovaných vinařství bylo ohodnoceno titulem „Pětihvězdičkové vinařství“ pro „vynikající vinařství s nejvyšším standardem kvality vín“ a společnost Víno pro Vás získala 1. místo mezi dovozci. Oceněná vína je možné ochutnat v rámci objednání balíčku Virtuální degustace 2022.
Náš tip: Vinařství Boeri Alfonso a víno Bevión Selezione 2019 Piemonte DOC Chardonnay a Porlapá 2018 Barbera d`Asti DOCG Superiore.
V dnešní uspěchané době, kdy nás zahlcují povinnosti a nekonečný proud informací, často zapomínáme na vlastní potřeby. Přitom právě jejich rozpoznání a respektování tvoří základ harmonického a naplněného života. Jedním z klíčových konceptů, který nám pomáhá najít rovnováhu mezi péčí o sebe a ohleduplností k druhým, je zdravý egoismus.
Na severu Tyrolska, v dosahu Achensee a pod vrcholky Karwendelu, se nachází Posthotel Achenkirch – adults-only resort, který systematicky pracuje s konceptem rovnováhy mezi výkonem a regenerací. Nejde o klasický wellness hotel, ale o důmyslně koncipované místo, které v sobě spojuje klid přírody, fyzickou aktivitu a zdravotní prevenci s prvky východní filozofie.
Restaurace La Veranda představuje nové sezónní menu, ve kterém se snoubí čerstvé suroviny, kreativní kombinace a kuchařská preciznost. Šéfkuchař sází na harmonii chutí a inspiraci přírodou – od lesních hub přes sladkou zeleninu až po šťavnaté maso v různých úpravách.