Restaurace La Veranda rok, co rok již dvacet let připravuje valentýnské menu a letos tomu není jinak. Každoroční jistota na to nejlepší, co hlavní město nabízí. Neotřelé kombinace, které vždy překvapí, avšak vždy je citelná hlavní chuťová linka. Kvalitní suroviny, profesionální servis a přívětivé až domácí prostředí uprostřed centra Prahy.
Letos si La Veranda připravila valentýnské menu par excellence plné afrodiziakálních surovin. Menu začíná Amouse bouche, pak následuje předkrm ve dvou variantách. Ústřice, salsa s pomerančem a rajčaty nebo Kalamáry, citrónová majonéza a černý česnek. Je na každém, který afrodiziakální pokrm zvolí. Polévka plná chutí nese název Celerový krém s lanýži a foie gras. Je natolik báječná, že slova u stolu na chvilku dojdou. Hlavní chod je opět ve dvojím provedení. Host si volí mezi mořem a souší. Neboli na menu je Chobotnice, fenykl, brambor, chorizo či Hovězí rib eye steak s máslem cafe de paris, bramborový fondant, jus. Sladká romantická tečka v obsazení výjimečné Čokoládové pěny, pekanových ořechů a jahodové coulis.
Dokonalý zážitek ve dvou zaručen. Žádné rozpaky či zklamání. La Veranda je vintage restaurace, která roste každým měsícem, dnem či minutou. Její vývoj je nádherné sledovat. Užijte si svátek zamilovaných v podniku, kde se emoce servírují společně s výtečnými pokrmy.
Cena valentýnského menu na osobu 1950 Kč
Adresa: Elišky Krásnohorské 10/2, Praha 1 – Josefov
Dovolená na horách je zdravým osvěžením všedních dnů. Na Šumavě ale můžete pookřát i jinak. Ve známé horské obci Kvilda vám energii dodá nejen vynikající káva, ale také další nabídka skvělého jídla a nápojů moderně zařízeného bistra s názvem Kvildy.Café.
Čtyřhvězdičkový hotel Engels Park v Jižním Tyrolsku je klidnou oázou s vlastním, parkem o rozloze 6 000 m2. Najdete ho v městečku Vipiteno s jeho osobitým místním kouzlem a prvotřídní polohou, kde se setkává tyrolská a italská kultura nabízející směs středomořského a alpského životního stylu.
Vlastnit v Praze vyhlášenou restauraci je v konkurenci gastroscény v městě nad Vltavou velký kumšt. Když máte ale takové restaurace rovnou tři, pak už se nabízí otázka, jak je to možné. My to víme. Za tímto úspěchem stojí neobyčejně nápaditý a pracovitý muž, pan Yuri Kolesnik, který nám přiblížil vznik všech svých netradičních podniků.