Restaurace La Veranda rok, co rok již dvacet let připravuje valentýnské menu a letos tomu není jinak. Každoroční jistota na to nejlepší, co hlavní město nabízí. Neotřelé kombinace, které vždy překvapí, avšak vždy je citelná hlavní chuťová linka. Kvalitní suroviny, profesionální servis a přívětivé až domácí prostředí uprostřed centra Prahy.
Letos si La Veranda připravila valentýnské menu par excellence plné afrodiziakálních surovin. Menu začíná Amouse bouche, pak následuje předkrm ve dvou variantách. Ústřice, salsa s pomerančem a rajčaty nebo Kalamáry, citrónová majonéza a černý česnek. Je na každém, který afrodiziakální pokrm zvolí. Polévka plná chutí nese název Celerový krém s lanýži a foie gras. Je natolik báječná, že slova u stolu na chvilku dojdou. Hlavní chod je opět ve dvojím provedení. Host si volí mezi mořem a souší. Neboli na menu je Chobotnice, fenykl, brambor, chorizo či Hovězí rib eye steak s máslem cafe de paris, bramborový fondant, jus. Sladká romantická tečka v obsazení výjimečné Čokoládové pěny, pekanových ořechů a jahodové coulis.
Dokonalý zážitek ve dvou zaručen. Žádné rozpaky či zklamání. La Veranda je vintage restaurace, která roste každým měsícem, dnem či minutou. Její vývoj je nádherné sledovat. Užijte si svátek zamilovaných v podniku, kde se emoce servírují společně s výtečnými pokrmy.
Cena valentýnského menu na osobu 1950 Kč
Adresa: Elišky Krásnohorské 10/2, Praha 1 – Josefov
Restaurace La Veranda představuje nové sezónní menu, ve kterém se snoubí čerstvé suroviny, kreativní kombinace a kuchařská preciznost. Šéfkuchař sází na harmonii chutí a inspiraci přírodou – od lesních hub přes sladkou zeleninu až po šťavnaté maso v různých úpravách.
Na pražské gastro scéně se právě otevřelo místo, které nemá v Česku obdoby. KATCHI restaurant spojuje výstřední interiér, suverénní kuchyni a chuťový zážitek, na který se nezapomíná. Zatímco jiné podniky se drží stylu, Katchi tvoří atmosféru. Nabízí moderní twist, pět elementů chuti a show, která se odehrává na talíři i v prostoru. Za konceptem stojí podnikatel Štěpán Návrat, který je známý svým citem pro výjimečnost, detail a odvahu dělat věci jinak. Do čela kuchyně postavil výraznou osobnost současné české gastronomie – Sierru Holanovou, vítězku první české řady Hell’s Kitchen. Jejich propojení dalo vzniknout místu, kde moderní kuchyně dostává zcela nový rozměr.
Je soubor luxusních hotelů, špičkových restaurací a kaváren s několika pobočkami v České republice, na Slovensku a v Německu. Cílem těchto krásných míst je poskytovat hodnotné kulinářské zážitky a cítit se v restauracích a hotelech jako doma.
Síla spočívá v osobním přístupu ke všem hostům a v pozornosti věnované detailům ve všech aspektech cesty hosta.