U Prince Savojského U Prince Savojského

U Prince Savojského

11. 01.2024

Milánský hotel Principe di Savoia je plný autentického italského šarmu. Chcete-li blíže poznat severoitalskou metropoli, její historii i současného podnikavého ducha, není lepší místo.

Legendární hotel

Těšit se z výjimečné pohostinnosti a péče hotelu mohou hosté už od roku 1896 a už tehdy se stal svou dokonalostí měřítkem luxusu. Dokládají to nádherné interiéry v duchu 19. století a majestátní pokoje plné elegance s vybavením zpracovaným s typickou italskou řemeslnou dokonalostí. Že je hotel prodchnut i moderními technologiemi, poznáte až ve chvíli, kdy je budete chtít využít.

Středobod krásných chvil

Principe di Savoia je vzdušnou oázou v městské krajině, ostatně stojí na slavném náměstí Piazza della Repubblica. To jej také činí vyhledávaným centrem pro odpočinek a oblíbenou kulinářskou zastávkou. V restauraci Acanto už několik let úspěšně uplatňuje svůj talent šéfkuchař Alessandro Buffolino. Intimní banketové sezení, nádherný centrální lustr a rezidentní DJ, to je Principe Bar, který promění každý váš večer v jedinečný zážitek. Během celého dne se pak srdcem a duší hotelu stává lobby bar Il Salotto. Příjemné prostředí pro požitek z čerstvé kávy a vynikajícího občerstvení.

Relaxace s výhledem

V desátém patře hotelu se nachází Club 10 Fitness & Beauty Center, který dýchá klidem plynoucích oblaků nad milánským nebem. V klubu můžete jen tak relaxovat a nechat o sebe pečovat, nebo se osvěžit v krytém bazénu či posílit tělo v moderním gymu. Hlavně zde ale oceníte výhled ze střešní terasy, odkud máte dokonalý přehled nad okolím i nad v dálce se tyčící novou čtvrtí Porta Nuova.

https://www.dorchestercollection.com/milan/hotel-principe-di-savoia

Fotogalerie


Podobné články


Developed by MadFox design