Třpytivý Valentýn s Chopardem Třpytivý Valentýn s Chopardem

Třpytivý Valentýn s Chopardem

26. 01.2022

Valentýn je jedinečnou příležitostí připomenout milované osobě, jak ji máme rádi. Každý rok právě k tomuto dni odkrývá slavná značka šperků a hodinek Chopard celý rozsah svého tvůrčího génia. Stává se tak velmi pozorným partnerem k vyjádření těch nejkrásnějších projevů náklonnosti. V klenotnictví Beny v Pařížské ulici v Praze vám rádi s výběrem poradí nebo můžete objednávat přímo na jejich e-shopu.

„Maison s velkým srdcem“ – tak bývá často přezdívána společnost Chopard, v jejímž vedení nalezneme i uměleckou ředitelku Caroline Scheufele. Ta spolu s mistry šperkařského a hodinářského oboru stojí za celou valentýnskou kolekcí 2022. Podívejme se, čím vším inspiruje letos štědrost zamilovaných.

Happy Diamonds Joaillerie

Diamanty a srdce, co víc by mohlo lépe vyjádřit filozofii společnosti Chopard radostně znějící v mottu „Joie de Vivre“? Happy Diamonds se blyští ve zlatém pouzdře, které je leštěné nebo zdobené diamanty rozesetými podél třpytivé stuhy z drahokamů. Kompletní sady obsahující přívěsek, náramek, prsten a náušnice a potěší každou dámu.

Happy Hearts

Další milou pozorností mohou být Happy Hearts s tančícím diamantem ozdobeným růžovým srdcem z perleti. Ztělesňují mnohem víc než jen kolekci šperků, symbolizují Chopardovu bezmeznou štědrost a kreativitu. Radostná a nekonečně elegantní edice náramků Happy Hearts – vyrobená z etického 18karátového růžového nebo bílého zlata a růžové perleti – vychází ze setkání dvou žen s velkým srdcem: Caroline Scheufele, spolupředsedkyně a umělecké ředitelky společnosti Chopard, a Natálie Vodianovové, zakladatelky nadace Naked Heart Foundation, jež se od roku 2004 snaží pomáhat dětem.

L’Heure du Diamant

Báječným dárkem, který ženě zdůrazní nadčasovost vřelého citu, bude rozhodně také zázrak v podobě L'Heure du Diamant. Chopard v těchto hodinkách zachycuje krásu diamantů a současného designu. Hodinářský šperk vyrobený z etického 18karátového růžového zlata ve tvaru srdce zdobí růžový perleťový číselník. Ten se v L'Heure du Diamant snoubí s lunetou, briliantovými diamanty, sofistikovaným nastavením korunky a růžovým koženým řemínkem.

L.U.C XP

Hodinky mohou být rovněž skvělým valentýnským překvapením pro muže. Ležérní elegance L.U.C XP spočívá v jednoduchosti a detailech. Dvě ručičky, žádná vteřinovka, žádné datum, jen to nejnutnější. Tyto ultratenké a elegantní hodinky oděné do oceli a vylepšené saténově modrým ciferníkem s akcenty růžového zlata se hodí pro všechny velikosti zápěstí. L.U.C XP doplňuje řemínek z merino vlny. Součástí balení je však i aligátoří kožený řemínek s hnědou podšívkou.

Haute Joaillerie

V Chopardově letošní kolekci Haute Joaillerie debutují též tři páry náušnic. Etické 18karátové bílé zlato a více než 28karátové diamanty jim propůjčují nenapodobitelný jas, jejž zdůrazňují sofistikované stylistické prvky. Ať už jsou tyto klenoty kulaté, mají tvar srdce nebo kapky, při jakékoli příležitosti podpoří vznešenou auru ženského šarmu.

Osobité doplňky

Kolekci mistrovských děl hodinářského a šperkařského umění obohatila společnost Chopard také o rafinované dámské společníky. Kolekci kabelek Happy Sport zdobí prošívané motivy a vzácné vintage kovové detaily se zlatým povrchem – včetně tradičního Chopard „C“. Kabelky jsou k dispozici ve dvou verzích. Jedna je vyrobena z červené telecí kůže, druhá ve fuchsiově růžové barvě pak pochází z inovativního materiálu vyrobeného z příze Seaqual®. Pochází z výzkumu odborníků s cílem obnovit a znovu použít plastový odpad nalezený v oceánech. Chopard nabízí v této řadě rovněž fascinující šál z organického hedvábného šifonu s motivem „stromu života“, na jehož podobě se podílela sama Caroline Scheufele.

Love Chopard

Voňavým vrcholem letošní nabídky je nová parfémovaná voda Love Chopard, vytvořená mistrem parfémů Albertem Morillasem. Okázalá a svůdná vůně je vzrušujícím gejzírem šesti nejúžasnějších tónů růží promísených s přírodními ingrediencemi z udržitelných zdrojů. Elegantní flakon a uzávěr vůně rámují tenké zlaté detaily.

https://www.beny.cz

https://www.chopard.com

Fotogalerie


Developed by MadFox design