Tisíce zážitků Tisíce zážitků

Tisíce zážitků

08. 03.2024

Jedna z nejkrásnějších horských scenérií Dolomit se otevírá z italského městečka Ortisei. Fascinujícímu výhledu se můžete oddávat třeba z pohodlí skvěle hodnoceného hotelu Gardena Grödnerhof Hotel & Spa. Po tři generace jej vede rodina Bernardi, která své hosty hýčká perfektním servisem, skvělými službami a dokonalou kuchyní včetně michelinské restaurace Anna Stuben.

Prosluněné Dolomity

Severoitalské údolí Val Gardena, kde se městečko Ortisei nachází, je vyhlášeným lyžařským střediskem. Ovšem Dolomity mají hodně co nabídnout také v létě. Členové rodiny Demetz-Bernardi je znají stejně důkladně jako chutě svých hostů v hotelu pojmenovaném po krásném údolí.

Vytříbené delikatesy

Pokud byste v Ortisei hledali vyhlášený podnik pro výjimečný kulinářský zážitek, pak ani nemusíte z hotelu Gardena vycházet. Jeho Gourmet Restaurant Anna Suben má kromě dalších ocenění i jednu michelinskou hvězdu. Ovšem velmi chutné a zdravé pokrmy připravené z nejčerstvějších lokálních surovin podává i další hotelová restaurace Gardena Restaurant.

Klid vody, teplo ohně

Hodit starosti za hlavu a uvolnit tělo a mysl můžete v hotelových lázních. Základem je teplo a blahodárný vliv vody. Nechte se ladně nadnášet ve vnitřním velkém bazénu, lehce masírovat ve vířivce s výhledem na Ortisei a na protilehlou Secedu nebo prohřejte tělo v páře, ve finské sauně či biosauně. Zchladit se můžete v bazénu se studenou vodou a pak odpočívat na prostorných lůžkách s výhledem na horské štíty. Dámy mohou využít lázně určené jen pro ně (odpočívárna, sauna a pára) a pak se nechat opečovávat v Anais beauty centru. Ačkoli pokoje a apartmány jsou útulně zařízené v moderním horském stylu, výhled z okna vás bude táhnout ven. 

https://www.gardena.it

Fotogalerie


Podobné články


Developed by MadFox design