Tennerhof vábí přívětivou alpskou pohostinností Tennerhof vábí přívětivou alpskou pohostinností

Tennerhof vábí přívětivou alpskou pohostinností

01. 02.2024

Světoznámé středisko zimních sportů město Kitzbühel stojí za návštěvu celoročně. V zimě však můžete nejlépe ocenit jeho bílé bohatství. A také neuvěřitelně vřelou pohostinnost v pohádkově upraveném hotelu Tennerhof.

Útulná krása hor

Až navštívíte Relais & Châteaux Hotel Tennerhof, nejspíš se přidáte ke všem jeho spokojeným hostům, kam mimochodem patříme i my, kteří jej mají za nejkouzelnější 5hvězdičkový hotel v Kitzbühelu. Mimořádným způsobem spojuje staletou tradici se současným luxusem a díky tomu, že se nachází na náhorní plošině, vám poskytne také fantastický výhled na sjezdovku Streif, kde se jezdí legendární závod Hahnenkamm, i na Kitzbühel.

Lahůdky pro tělo i mlsné jazýčky
Tennerhof je ideálním místem pro aktivní lidi, zároveň však skýtá útočiště těm, kteří se chtějí oddat slastné relaxaci. Wellness překvapí bazénem a vířivkou s panoramatickým výhledem na vrcholky hor. Příjemná je v zimě i sauna a pára. Oceňovaná kuchyně patří již řadu let k nejlepším v regionu a pokaždé dokáže uspokojit i ty nejnáročnější gurmány regionálními lahůdkami a sofistikovanými specialitami. My jsme si zamilovali nejlepší Kaiserschmarrn co jsme kdy ochutnali.

Prostor pro soukromí

Jestli dáváte přednost soukromí nebo se chystáte na hory s rodinou či skupinou přátel, můžete si vychutnávat chvíle elegance v prostorných apartmánech dvou samostatných exkluzivních chaletů jen kousek od hotelu. První z budov bývala kdysi tyrolskou horskou farmou. Druhá okouzlí moderním designem a velkorysými suitami se soukromým wellness. Objednat se dají na víkend i na celou zimu.

TIPY:

Pokoje s výhledem na sjezdovku Streif a na Kitzbühel

Perfektní servis a milý personál

Posezení u zapáleného krbu

https://www.tennerhof.com

Podobné články


Developed by MadFox design