K letním měsícům neodmyslitelně patří osvěžující drink. Lidé z Moët & Chandon
a Veuve Clicquot to moc dobře vědí a neustále přinášejí originální způsoby, jak si jejich šampaňské co nejlépe vychutnat. Letní žár tak můžete utišit sklenkou prémiového šampaňského Moët
& Chandon ICE nebo Veuve Clicquot Rich. Obě varianty jsou speciálně vyvinuty tak, aby jejich chuť nejvíce vynikla s pár kostkami ledu a kousky svěžího ovoce. Zkrátka, léto ve skleničce!
Moët & Chandon Ice Impérial
Možná jste zaslechli, že led do luxusního šampaňského nepatří. Ale letnímu drinku bez ledu jednoduše něco chybí. Moët & Chandon proto jako první představil osvěžující novinku Moët & Chandon Ice Impérial, která nejlépe chutná na třech kostkách ledu, společně s pár kousky okurky, citrusů nebo máty. S variantou Rosé si na své přijdou i milovníci růžového vína.
Veuve Clicquot RICH
Pozadu nezůstaly ani šampaňské domy Veuve Clicquot, které na trh uvedli Veuve Clicquot RICH a RICH Rosé. Obojí se stejnou vyváženou směsí odrůd v poměru 45% Pinot Noir, 40% Meunier a 15% Chardonnay. Nejlépe si je vychutnáte na pěti kostkách ledu a přidat můžete ananas, citrusy nebo celer. Prahnete po nestandardní chuťové kombinaci? Přidejte čaj, zázvor nebo pepř a užijte si
Restaurace La Veranda představuje nové sezónní menu, ve kterém se snoubí čerstvé suroviny, kreativní kombinace a kuchařská preciznost. Šéfkuchař sází na harmonii chutí a inspiraci přírodou – od lesních hub přes sladkou zeleninu až po šťavnaté maso v různých úpravách.
Na pražské gastro scéně se právě otevřelo místo, které nemá v Česku obdoby. KATCHI restaurant spojuje výstřední interiér, suverénní kuchyni a chuťový zážitek, na který se nezapomíná. Zatímco jiné podniky se drží stylu, Katchi tvoří atmosféru. Nabízí moderní twist, pět elementů chuti a show, která se odehrává na talíři i v prostoru. Za konceptem stojí podnikatel Štěpán Návrat, který je známý svým citem pro výjimečnost, detail a odvahu dělat věci jinak. Do čela kuchyně postavil výraznou osobnost současné české gastronomie – Sierru Holanovou, vítězku první české řady Hell’s Kitchen. Jejich propojení dalo vzniknout místu, kde moderní kuchyně dostává zcela nový rozměr.
Je soubor luxusních hotelů, špičkových restaurací a kaváren s několika pobočkami v České republice, na Slovensku a v Německu. Cílem těchto krásných míst je poskytovat hodnotné kulinářské zážitky a cítit se v restauracích a hotelech jako doma.
Síla spočívá v osobním přístupu ke všem hostům a v pozornosti věnované detailům ve všech aspektech cesty hosta.