K letním měsícům neodmyslitelně patří osvěžující drink. Lidé z Moët & Chandon
a Veuve Clicquot to moc dobře vědí a neustále přinášejí originální způsoby, jak si jejich šampaňské co nejlépe vychutnat. Letní žár tak můžete utišit sklenkou prémiového šampaňského Moët
& Chandon ICE nebo Veuve Clicquot Rich. Obě varianty jsou speciálně vyvinuty tak, aby jejich chuť nejvíce vynikla s pár kostkami ledu a kousky svěžího ovoce. Zkrátka, léto ve skleničce!
Moët & Chandon Ice Impérial
Možná jste zaslechli, že led do luxusního šampaňského nepatří. Ale letnímu drinku bez ledu jednoduše něco chybí. Moët & Chandon proto jako první představil osvěžující novinku Moët & Chandon Ice Impérial, která nejlépe chutná na třech kostkách ledu, společně s pár kousky okurky, citrusů nebo máty. S variantou Rosé si na své přijdou i milovníci růžového vína.
Veuve Clicquot RICH
Pozadu nezůstaly ani šampaňské domy Veuve Clicquot, které na trh uvedli Veuve Clicquot RICH a RICH Rosé. Obojí se stejnou vyváženou směsí odrůd v poměru 45% Pinot Noir, 40% Meunier a 15% Chardonnay. Nejlépe si je vychutnáte na pěti kostkách ledu a přidat můžete ananas, citrusy nebo celer. Prahnete po nestandardní chuťové kombinaci? Přidejte čaj, zázvor nebo pepř a užijte si
La Veranda je jiná než ostatní fine diningové restaurace v Praze. Zde se již přes dvacet let podávají excelentní pokrmy, které jsou vždy dotažené do konce po chuťové i vizuální stránce. Tým restaurace La Veranda s majitelem Yurijem Kolesnikem dbá na celkový zážitek. Tedy interiér připomíná verandu francouzského stylu, kde se každý příchozí cítí jako doma. Pak ovšem nastupuje servis, který doma nepotkáte. Fantastický profesionální přístup je doslova dechberoucí. Směs všech těchto faktů a vjemů dělá z každé návštěvy restaurantu La Veranda dokonalý zážitek.
Pětihvězdičkový lázeňský hotel Ensana Nové Lázně je ozdobou západočeských Mariánských Lázní. Jeho klienti si nově mohou pochutnat na delikatesách ve zrekonstruovaném interiéru restaurace Royal.
Vlastnit v Praze vyhlášenou restauraci je v konkurenci gastroscény v městě nad Vltavou velký kumšt. Když máte ale takové restaurace rovnou tři, pak už se nabízí otázka, jak je to možné. My to víme. Za tímto úspěchem stojí neobyčejně nápaditý a pracovitý muž, pan Yuri Kolesnik, který nám přiblížil vznik všech svých netradičních podniků.