Stylový advent ve Špindlu Stylový advent ve Špindlu

Stylový advent ve Špindlu

10. 12.2021

Kde si užít kouzelný čas adventu? Co takhle ve Špindlerově Mlýně. Zatímco ve městech vládne předvánoční shon, hory jsou symbolem adventního klidu, kouzelné atmosféry a neskutečné pohody. Zveme vás do dvou stylových hotelů společnosti Asten Hotels. Hotely Savoy a Soyka ve Špindlerově Mlýně nadchnou a potěší každého milovníka výjimečných zážitků.

V každém z obou hotelů najdou hosté něco jiného. Nově otevřený hotel Soyka je moderním horským designovým hotelem rodinného stylu, jenž našel inspiraci ve Švýcarských Alpách. Co vás tu čeká?

Hotel Soyka

Teplo a pohoda plápolajícího krbu v Highney Baru, jehož barmani vám namíchají skvělé kreativní drinky. Po prvním lyžování se pak uvolníte v krásném Anche Spa, kde si můžete dopřát také kouzelné masáže z bylinek a květin z českých luk a hor. A nesmíme zapomenout ani na moderní českou kuchyni v restauraci Soyka, která překvapí svou netradiční podobou.

Hotel Savoy

Pro milovníky luxusu a tradice je tu hotel Savoy. Elegantní hotel s výjimečnou atmosférou a luxusní gastronomií. A také jediné místo u nás, kde můžete otestovat prémiové, ručně dělané švýcarské lyže Zai. Před večeří potěší skvělé šampaňské Dom Perignon, které se rozlévá po skleničkách, po večeři zase oceníte největší výběr Hennessy koňaků na českých horách. V restauraci Savoya vládně talentovaný šéfkuchař Michal Húsek, jehož kulinární kreace mají mezi hosty obrovský ohlas. Michal je šéfkuchařem obou hotelů.

Pokud se v hotelu Savoy rozhodnete strávit Vánoce, můžete se těšit na fantastickou štědrovečerní večeři, kde se bude vedle kapra podávat také vídeňský řízek či pečený bretaňský humr. A jako dezert na vás čekají křehké profiterolky s pěnou z karamelové čokolády a mořské soli.

A pokud období adventu nestihnete, vůbec nevadí, jelikož oba hotely vám nabídnou skvělý servis a zázemí jak v zimní, tak letní sezoně.

https://www.astenhotels.com

https://hotelsoyka.astenhotels.com

Podobné články


Developed by MadFox design