Srdce pro agenta 007 Srdce pro agenta 007

Srdce pro agenta 007

29. 09.2021

Do kin se slavnostně vrací James Bond. Jeho šarm přináší divákům nové dobrodružství a přirozeně také novou Bond girl. Právě její naturel byl velkou inspirací pro novinku luxusní značky hodinek a šperků Chopard – šťastné, zlaté srdíčko.

Už na počátku minulého roku oznámil Chopard velkou událost – spolupráci s EON Productions na vytvoření jedinečné kolekce šperků s názvem Happy Hearts – Golden Hearts. Britská produkční společnost stojí za natáčením filmů Jamese Bonda už od roku 1962, šperk je tak inspirován přirozenou vlastností slavného agenta – odvahou. Pokud ji budeme rovněž chápat jako srdnatost, pak už nejsme daleko od symbolu srdce, který bývá přímo spojován s firmou Chopard.

Nová řada šperků je inspirována ikonickou kolekcí Chopard Happy Hearts. Umělecká ředitelka firmy Caroline Scheufele se inspirovala vizí Bond girl: odhodlané a odvážné ženy. Rozhodla se znovu interpretovat Šťastné srdce využitím etického růžového zlata. Ostatně, zlato je leitmotivem ukrytým v samotném DNA Jamese Bonda, např. ve snímcích Goldfinger (1964), Muž se zlatou zbraní (1974) a Zlaté oko (1995).

Kolekce Happy Hearts – Golden Hearts obsahuje náramek, náušnice, přívěsek a náhrdelník sautoir, na nichž se hravě doplňují velké zlaté srdce s menším. Třpytí se slavným tančícím diamantem, dalším prvkem charakteristickým pro Chopard, jenž symbolizuje svobodu a dobrodružství. Druhá verze nabízí stejný design s velkým srdcem jemně osazeným diamanty. Jako u všech šperků a hodinek používá Chopard od roku 2018 pouze eticky získané a zpracované zlato, díky čemuž jsou tyto talismany stejně krásné uvnitř jako navenek, a vlastně ještě vzácnější: jsou etické, lehké, pružné a snadno se nosí. Získat je můžete v Pařížské ulici v klenotnictví BENY.

https://www.beny.cz/cs

https://www.chopard.com

https://www.007.com

Developed by MadFox design