Sladký život v Jižním Tyrolsku Sladký život v Jižním Tyrolsku

Sladký život v Jižním Tyrolsku

24. 08.2023

Čtyřhvězdičkový hotel Engels Park v Jižním Tyrolsku je klidnou oázou s vlastním, parkem o rozloze 6 000 m2. Najdete ho v městečku Vipiteno s jeho osobitým místním kouzlem a prvotřídní polohou, kde se setkává tyrolská a italská kultura nabízející směs středomořského a alpského životního stylu.

Pěkné pokoje, některé s vlastní saunou, spolu s lahodným jídlem a nádhernými lázněmi s inovativním konceptem léčby potvrzují status Engels Parku jako útočiště klidu a rozkoše – rozhodně útočiště pro odbourání stresu.

Aktivní dobrodružství

Odpočinek má mnoho podob a některé z nich znamenají akci: od zdolávání vrcholů po trailové běhy, od výletů na elektrokolech po túry v horských průsmycích a od Alp po Dolomity – hory kolem Vipitena jsou místem pro aktivní turisty s nesrovnatelnou nabídkou sportovních aktivit a nezapomenutelných horských zážitků. Každou túru a jízdu na horském kole doprovází alpské kulisy. Ve Val di Vizze čeká na horolezce, kteří míří do nebe, 3 510 metrů vysoký Gran Pilastro. Skutečně, v této části světa je limitem jen nebe, pokud jde o nádhernou přírodu.

Málo známý klenot

Severoitalské město Vipiteno je okouzlující místo s elegantními budovami a středověkými náměstími – ideální prostředí pro vychutnávání si dobrého drinku a pozorování lidí, nebo prostě užívání si umění a kultury, které se zde nabízejí.

Zvyšte kvalitu svého života

Wellness má vnitřní bazén a sauny, které hostům nabízejí pohodlné prostředí pro odpočinek a relaxaci. Je to místo, kde se mysl a tělo uvolní a kde hosté mohou načerpat nové síly. Procedury lázeňského konceptu Mylife Changer se zaměřují na anti-aging a ošetření pleti nové generace pro dlouhodobě udržitelný pocit pohody.

https://www.engelspark.it

Podobné články


Developed by MadFox design