RŮŽOVÉ TAJEMSTVÍ MCELY BOUQUET RŮŽOVÉ TAJEMSTVÍ MCELY BOUQUET

RŮŽOVÉ TAJEMSTVÍ MCELY BOUQUET

24. 07.2020

Růže je symbolem něhy, ženskosti, sladké květinové vůně a blahodárných účinků na duši i krásu. Růže je neodmyslitelnou součástí čistě přírodní kosmetiky Mcely Bouquet. Mezi květinami Mcely Bouquet má růže, královna květin, absolutně výsadní postavení. Společně se sedmikráskou, šalvějí, heřmánkem, měsíčkem, meduňkou, levandulí, řebříčkem a mateřídouškou patří mezi devatero kvítí, z jejichž tradice kosmetika vychází. Růže je známá svými omlazujícími, antidepresivními účinky a jako afrodiziakum.

Esenciální olej růže

Získávání růžového esenciálního oleje je složitý proces. Olej se získává z okvětních plátků růží pomocí šetrné parní destilace. Je ještě možné získávat tyto drahocenné suroviny pomocí tekutého plynu. Cena je sice nižší, ale výsledkem již není zdaleka tak účinný olej pro psychiku i pleť. Mcely Bouquet volí olej a růžovou vodu, které vznikly výhradně parní destilací, pro nejvyšší kvalitu a účinky. Na získání 1 litru esenciálního oleje růže jsou potřeba až 4 tuny okvětních plátků růží. Celý proces je časově i energeticky velmi náročný, proto esenciální olej z růže patří mezi jeden z nejdražších olejů světa. Litr oleje pak stojí přibližně 300 000 Kč. Při parní destilaci vzniká také jako vedlejší produkt velmi ceněná růžová voda, která se dále využívá v kosmetickém průmyslu jako pleťové tonikum. V kosmetice Mcely Bouquet je pod názvem Rose Conditioning Mist. Zejména v horkých letních měsících je růžová voda výborná k osvěžení. Celoročně pleť hydratuje a dočišťuje. Je dobré ji zařadit při večerní i ranní péči o pleť.

Exkluzivní péče o pleť s voňavou Mcely Bouquet

Růže je obsažena ve spoustě produktů Mcely Bouquet. Mezi ten nejoblíbenější patří Rose Facial Serum, omlazující sérum z růží, které slouží k hluboké regeneraci pleti. Skvostný elixír mládí redukuje vrásky a známky předčasného stárnutí, napravuje poškození pleti způsobené sluncem a zároveň pomáhá navodit vnitřní klid. Sérum obsahuje bohaté množství oleje damašské růže otto, a myrhy – tajemného biblického oleje, který má kromě pozitivního účinku na psychiku také detoxikační a omlazující efekt.

 

Závěrečný růžový tip v Chateau Mcely

Pro mimořádný zážitek je určen růží inspirovaný, tělo omlazující a duši povznášející rituál „Růže je růže90 minut – 3 390 Kč.

https://eshop.chateaumcely.cz/mcely-bouquet

Podobné články


Developed by MadFox design